Това каза журналистът от Фрог нюз Джесика Вълчева в Студио

...
Това каза журналистът от Фрог нюз Джесика Вълчева в Студио
Коментари Харесай

Джесика Вълчева: Никой не може да каже защо студентската телевизия не работи...

Това сподели журналистът от Фрог нюз Джесика Вълчева в " Студио Хъ " по телевизия 7/8.

Припомня ме Ви, че Вълчева разкри по какъв начин Михаил Михайлов, стои зад името на компанията “Хайлендър Ем Ей”, Също по този начин Михайлов е отговарял за кандидатпрезидентската акция на ректора на СУ проф. Атанастас Герджиков.

Журналистиката посочи, че студентската телевизия получва по 180 хиляди лв. годишно. Настоящият изпълнителен шеф Цветелина Бенчева, поела поста след Башар Рахал, не дава отговор на нужните условия, а точно -. Бенчева е и девойката от скандалното видео с " Шефе, сметанката ", което Вълчева дефинира като " дъното ".

" Това, което Бенчева направи е да редуцира последните три креативен длъжности - няма редактор, няма кореспондент, няма оператор - по какъв начин се прави наличие без креативен екип? Така и не получих ответна реакция от нея. " - сподели Вълчева. По нейни думи се твърди, че няма потребност от съответните длъжности.

" Не е имало директорски съвет от 2018 година насам. В момента би трябвало да тече конкурс. Но не е ясно дали тече подобен. Информация на уеб страницата на СУ аз не открих, само че доста е значимо този конкурс да е обществен и да стане ясно по какъв начин тези пари, които годишно се получават. се харчат ", безапелационна е журналистката.

Вълчева твърдо застава зад мнението, че студентската телевизия би трябвало да работи най-много, с цел да има къде да се учат бъдещите публицисти.

", което се случва в страната ни в доста смален модел. Аз персонално бях сюрпризирана като започнах да дълбая - от всичко, което се случва. Защото никой не се вълнува от студентската телевизия. Борбата за нея е на шепа на хора. " - счита Джесика Вълчева.

В края на диалога публицистиката от Фрог нюз насочи съвет към Тошко Йорданов от Има Такъв Народ, народен представител от 47-мото Народно събрание, в Народното събрание да наложат промяна в медийния закон, само че наложително да се допитат до медийни експертни.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР