Това каза астрологът Ива Иванова в интервю за Агенция Фокус

...
Това каза астрологът Ива Иванова в интервю за Агенция Фокус
Коментари Харесай

Астрологът Ива Иванова: През 2018 г. е абсолютно забранено сключването на брак през есента между тези дати

Това сподели астрологът Ива Иванова в изявление за Агенция " Фокус " по отношение на астрологичните прогнози за идната година. През 2018 година е безусловно неразрешено сключването на брак сред 6 октомври и 16 ноември, тъй като по това време Венера е ретроградна, а тя дава отговор за тази активност от човешкия живот.

" Иначе при започване на годината – от 20 януари до 10 февруари, е уместно да се подписа брак, който се основава на мощно другарство и взаимно почитание. А браковете, които са по-скоро стопански съюз и се основават поради взаимна полза, ще се подписват през април. От 20 май до 15 юни ще се подписват най-здравите бракове като на нашите прабаби и прадядовци. След 10 септември ще бъдат сключвани тези съюзи, които са учредени най-много на пристрастеност и се отличават с диви подиуми на ревнивост, заради което най-често са нетрайни ", изясни Иванова.

По думите ѝ подред китайската религиозно-философска система през 2018 година ще се раждат деца, които имат невероятни гении и невероятни благоприятни условия за реализация в живота.

" Но като цяло в границите на Балканския полуостров постоянно е удачно и добре да се раждат деца, тъй като всяко от тях е една цяла галактика ", сподели още тя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР