Това каза адв. Емил Георгиев в Денят с Веселин Дремджиев

...
Това каза адв. Емил Георгиев в Денят с Веселин Дремджиев
Коментари Харесай

Адвокат Емил Георгиев: Водевилът на Гешев е заради първото място на ПП-ДБ в социологическите проучвания

Това сподели адв. Емил Георгиев в " Денят с Веселин Дремджиев " по TV+.

 

Досега прокуратурата колчем се е натъкнала на някакви доказателства, изключително когато е имало записи, когато не са били комфортни за нея или политическите й настойници, методът е бил радикално друг. Те не се демонстрират незабавно, назначават им се експертизи, с цел да се откри кой ги е направил, от кое място са пристигнали, по какъв начин тъкмо са станали, със законни средства ли са записани и така нататък, изясни той.

Докато тук не разбрахме направена ли е най-малко експертиза за достоверност, дали са манипулирани записите, дали има наслагване на слой над слой и голям брой други индикатори, които е значимо да знаем.

В неприетия закон на Крум Зарков - групата промени в Наказателно-процесуален кодекс и Закон за съдебната власт, имаше предложение да се уреди в каква степен наблюдаващите прокурори могат да споделят следствена информация и в какъв размер, при какви условия. Имаше изрично мнение против това на прокуратурата и Висш съдебен съвет. Виждаме за какво - с цел да могат да се възползват от " пластелиновата " наредба в този момент едни доказателства да премълчават, а други да ги сервират на обществеността, сподели още той.

 

Доколкото разбрах, водещият прокурор по настоящето произвеждане е оня прокурор, който одобри, че митингите през 2020 година са с принудителен темперамент и се явяват осъществяване на състав от Наказателен кодекс, ориентиран против републиката - досега не сме го видели да е влезнало в съда, може би срамът е доста огромен. И аз съм уверен, че срамът няма да попречи на участниците в този прокурорски водевил да ни сервират тези закононарушения. Но да забележим какво ще стане, в случай че те внесат обвинителен акт в съда, съобщи юристът.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР