Това идва, след като в неделя беше регистриран най-топлият октомврийски

...
Това идва, след като в неделя беше регистриран най-топлият октомврийски
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Първи сняг за зимата и проливен дъжд идват, тъй като температурите падат под нулата при рязко застудяване

Това идва, откакто в неделя беше регистриран най-топлият октомврийски ден от пет години, когато температурите доближиха 25,8C (78,4F) в Кю Гардънс, западен Лондон - единствено дни след огромното наводняване в Шотландия.

Метеорологичната работа сподели, че предизвестието за дъжд се отнася за Уелс и огромна част от централна и южна Англия и ще бъде в действие от 21:00 часа в четвъртък до среднощ в петък.

Изображение: Метеорологичната работа издаде жълто предизвестие за времето за дъжд в огромна част от Англия и Уелс от 21:00 ч. в четвъртък до среднощ в петък

Около два инча дъжд може да падне и да докара до наводняване в домовете, вършат пътните условия по-опасни и оказват въздействие върху публичния превоз, предизвестява изданието.

Температурите в британските градове ще паднат до 2C (35,6F), когато по-студеният въздух навлезе в края на седмицата, само че може да падне до -3C (26,6F) в селските северни региони.

Проверете най-новата прогноза за времето във вашия регион

Продуцентът на времето на Sky News Крис Ингланд сподели: „ Тежко дъждът, преминаващ през Англия и Уелс в петък, ще се обясни до уикенда със леден северен вятър.

„ Това ще докара до доста по-студени условия, с много обширни студове през нощта на север и дневни температури в междинни единични числа.

„ На север също ще има все по-често зимни дъждове, със сняг по хълмовете и може би до по-ниски равнища в далечния североизток до събота вечерта, само че множеството места ще бъдат сухи до края на неделя. "

Прочетете повече:
Данните за температурата през септември бяха „ невиждани "
Щракнете тук, с цел да разберете прогнозата за вашия регион

The Метеорологичната работа сподели, че студените условия ще бъдат „ потрес “ за някои региони.

Говорителят Греъм Мадж сподели: „ В сряда вечерта е допустимо да има малко студове и доста по-студени от междинните условия, което може да е потрес за северните елементи на Англия, тъй като имаме този относително топъл въздух в по-голямата част от Обединеното кралство.

„ Ще има възходяща наклонност към по-хладни условия, само че в южните елементи на Англия и Уелс ние имам изгледи за идване на мощен дъжд.

„ Казваме, че има предизвестие за забележителен дъжд от 21:00 ч. в четвъртък до среднощ в петък и можем да чакаме 20 до 30 мм на някои места в няколко часа.

„ Дори до 50, 60 или вероятно до 70 мм по високите терени на Уелс, това са обилни количества.

„ След като това предизвестие изтече, ние имаме още една смяна в метеорологичния модел, при който получаваме по-северно течение.

„ Това ще вкара доста по-хладни условия, шест градуса под междинното, което поради обстоятелството, че преди няколко дни бяхме в случай че приказваме за условия с шест или повече градуса над междинното, ще се почувства като емфатичен контрастност.

„ Имаме вероятност в събота за ранна слана в някои предпазени северни региони, даже малко снеговалеж над шотландските планини, “ добави той.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР