Това е заявил служебният ни външен министър Николай Милков пред

...
Това е заявил служебният ни външен министър Николай Милков пред
Коментари Харесай

Министър Милков: Позицията на Нидерландия е антиевропейска frognews.bg

Това е декларирал служебният ни външен министър Николай Милков пред посланика на Нидерландия у нас Симон ван дер Бург, оповестиха от Министерство на външните работи. Милков е изискал компромисно решение, което да стъпи върху обстоятелствата и да е в полза на Европейски Съюз.

 

Милков на процедура е повторил казаното от служебния министър председател Гълъб Донев по-рано през днешния ден. Донев организира среща с няколко министри поради позицията на Нидерландия, която ни стопира по пътя към участие в безвизовото пространство. Според изпълнителната власт решението подухва подозрения за двойни стандарти и не стъпва на действителни причини, каквито са резултатите от инспекциите, осъществени на равнище Европейски Съюз. 

 

Министър Милков е показал, че България извършва всички критерии за участие в Шенген, което е доказано неведнъж от Европейската комисия и отчетите на спомагателните експертни задачи, извършени на наша територия.

 

“На фона на настоящата среда за сигурност задържането на България отвън Шенген не способства за общите старания за справяне с провокациите ”, уточни Милков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР