Това е вечната дилема, най-честият въпрос, който хората си задават,

...
Това е вечната дилема, най-честият въпрос, който хората си задават,
Коментари Харесай

Винаги имаш право на избор

Това е безконечната алтернатива, най-честият въпрос, който хората си задават, когато възнамеряват отмора. Ако сте влюбени в морето, то сигурно няма да се откажете от няколко дни, прекарани там, с цел да избягате от хаоса на града. Чист въздух, зеленина и гледки се крият в планината и Ви чакат за къси разходки.



След зимния сезон имаме потребност от доза слънчеви лъчи на морския бряг, а най-подходящото място за това е. Хотелът предлага наслаждение за всички сетива. Удобство и комфорт в стаята, вкусна храна и качествено обслужване в ресторанта, релаксация в СПА центъра със солна сауна, арома парна баня, финландска сауна, или зона за релакс, както и басейн, където можете да се порадвате на слънчевите лъчи. Вече решихте, че избирате отмора край морето? Ако е по този начин, можете да се възползвате от специфичното великденско предложение на Гранд Хотел Свети Влас включващо закуска, обяд и вечеря.



Ако предпочитате атмосферата в планината, то ви чака за същински пълноценна отмора. На ваше разположение са Спа център, външен и вътрешен басейн. Лукс в стаите, обилие от усети в ресторанта и голям брой занимания за вашата великденска почивка. За феновете на планината сме приготвили All Inclusive отмора. Любопитно е да знаете, че точно третият сезон на сериала All inclusive, който сега се излъчва по Нова ТВ, е сниман точно в Гранд хотел Банско.



Морски въздух или питник измежду гората, тънък пясък или заснежени върхове? Каквото и да изберете едно е несъмнено няма да съжалявате. В Гранд Хотел Банско или Гранд хотел Свети Влас ще се насладите на удобствата на пет звезден хотел.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР