Това е травма от най-срамния ми период в живота, така

...
Това е травма от най-срамния ми период в живота, така
Коментари Харесай

Диана Димитрова публикува видео, на което Юлиан Вергов е с рани по ръцете. Феновете я разсипаха

Това е контузия от най-срамния ми интервал в живота, по този начин актьорът Юлиан Вергов отговори на въпрос на Николаос Цитиридис по време на посещение в шоуто му. Видеото е качено от актрисата, която нашумя в последните дни със скандал от побой, който ѝ е нанесен преди години - Диана Димитрова.

" Много вълнуващо " е нейният сбит коментар към обявата. Все още тя не е оповестила в общественото пространство и не е показала името на индивидът, който твърди, че я е блъснал.

Както в публичното мнение, по този начин и в мненията под поста хората са разграничени едни я упрекват, други я поддържат, трети към този момент намерено споделят, че ненавиждат Юлиан Вергов.

Ето и част от тях: 

" Диана, в действителност, искрено не ви одобрявам. Като актриса - слаба игра, като човек - не Ви познавам, само че към този момент прекалявате с потребността и жаждата за внимание. След 5 години, цели 5 години… След “Лъжите в нас ", във Вас са останали и не сте си взели поука, дори от снимачната площадка. "

" Не разбирам какво чака след целия звук, който подвигна актрисата художничка? Дали е истина това, което приказва, ще се потвърди в съда... Защо е нужно да се рови, да се " копае дъното "... Самата тя сподели, че към този момент има досъдебно произвеждане и сякаш е длъжна да запази тишина?! А в това време следи всяка крачка на Вергов и драска ли, драска... Ами не и съчувствам към този момент! Ако има достойнство- да замълчи! "

" Филм във кино лентата. Каква красива колегия на артистите. Кой от кой по-голям нарцис. Ясно за какво няма кино и спектакъл у нас, а единствено любовни многоъгълници. Вината е споделена в тази ситуация - един бие плесници, а другият скапва фамилии и по този начин лази нагоре. Няма читави между двамата. Боливуд! "

" Преди години го харесвах като артист, още когато стана прочут след присъединяване си във кино лентата " Тя и Той " дружно със Стефания Колева. Обаче последните години ми е извънредно противоположен, едно самочувствие, едно знамение, а в действителност с нищо незнаен... "

" До всички, които мислят да не я следват повече: Нека забележим какъв брой ниско ще стигне с цялата тая дивотия. Интересно ми е с тази подлост, какъв брой още ще продължава да копае дъното на дупката, в която сама се сложи. Освен отхвърлена може би има и психични отклонения, а в случай че няма си приказваме за социопат … триумф и нека се оправи! "

" Да! Някак не се подчертава върху това, че тя е желала да му скапе фамилията дефинитивно! "

" Какво се случва? Харесвам те,но към този момент почва да идва допълнително ".

" Не съм аз индивида, който да ви го каже,ама не се устоя към този момент....излагате се. Зловещо се излагате. Става налудничаво. Толкоз ли не ви обърна внимание тоя човек.. "

" Извинете, само че държанието ви е детско и присъщо за детската градина. Да си бяхте наели ПР да ви каже какво да говорите. С тези си постове считам че ще привлечете повече негативи по отношение на себе си, в сравнение с противоположното. "

" Чета мненията и се обезверявам от тази завист, проклетия и злоба!!! Мили хора, не ви разбирам....Не разбирах вашата прекаленост в поддръжка на имунизациите, по-късно не разбирах любовта ви към Путин....сега към този момент съм съществено обезпокоена от тоталната ви липса на емпатия, съпричастност и сензитивност....Живея в някакво варварско общество, скотско и обезумяло "

" Че Той е безспорен цървул е ясно на всеки, само че да си траеш 5 години...е доста. Успех в начинанията! "

" Ставате смешна. Вие сте захласната. Ако бяхте интелигентна жена, нямаше всеки ден да пускате тия постове. Това демонстрира беззащитност, завист и дивотия. Тези неща не са за фб. В съда се оправят. С тези си постове показвате само ненормалност и силна емоционална неустойчивост на една отритната жена, която не може да се помири с края на една връзка. Вергов демонстрира равнище, като мълчи и не си демонстрира селячеството във фб и под дърво и камък. Ниска топка сте вие. Каквото е станало и който е отговорен ще си получи заслуженото в съда. След 5 години решила тя, тъй като времената в този момент са доста комфортни и плодородни за такива изяви. Чак анкета сте пуснали, Явор Дачков или вие. Жалка история. Значи доста ви интересува публичното мнение. Анкетата приказва задоволително. Поне я изтрийте. Нагла и самохвална сте, книги, изобразяване, обяснявате се на хората какви награди сте получили. Спрете, тъй като станахте за позор на цяла България! "

" В един проблем има две страни,тук е единствено една.Тези недомлъвки, изказ на половина, и мистерии основават противоположен резултат на стремежи! Всичко това не е ок по този метод! Не ви споделям кой е, само че ето ви на, дерзайте- може и да е той, може и да не е. Някак си не е ок! "

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР