Това е тема, която е коментирана многократно. Ако търсите някой,

...
Това е тема, която е коментирана многократно. Ако търсите някой,
Коментари Харесай

Янев не си е променил мнението за това война ли води Русия в Украйна

" Това е тематика, която е коментирана неведнъж. Ако търсите някой, който да си е трансформирал мнението, не е това случая. Война ли е, в случай че в региона на военните дейности се правят постоянно доставки на нефт и газ ", по този начин някогашният длъжностен министър председател и длъжностен министър на защитата и водач на партия " Български напредък " Стефан Янев на въпроса " Война ли се води в Украйна? "

" Темата за газовите доставки се промотира като тематика, която ще бъде в центъра на работата на служебния кабинет и на предизборната акция. Трябва да я оставим на експертите, които познават договорите, без да търсим идеологическо оцветяване. Важна е цената, а не цвета ", съобщи Янев.

" Не виждам реваншизъм ", сподели той във връзка с дейностите на служебното държавно управление и уволненията осъществявани от него.

Янев не отговори на въпроса дали цели промяна на геополитическата ориентировка на България, само че сподели, че е " изрично за участието на страната ни в Европейски Съюз и НАТО ".

Той избягна отговор дали е " за или срещу " изгонването на съветските дипломати с аргумента, че не знае истината за активността им.

" Не сме дали мотив да ни опаковат с " Възраждане ", съобщи той.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР