Това е спектакъл, в който съм се стремял да направя

...
Това е спектакъл, в който съм се стремял да направя
Коментари Харесай

Георги Ангелов: Парад на модата 2023 е спектакълът на живота ми

„ Това е театър, в който съм се стремял да направя една симбиоза – връзка сред дреха, пластика, тон и светлина, и да се получи в действителност един арт - театър.

Мога да кажа, че това е спектакълът на живота ми, тъй като съм поканил доста млади дизайнери, които са приключили мода в България и са специализирали в разнообразни страни в чужбина. Те са взели участие във фестивали на модата в Рим и Милано и сега чакам един млад фешън дизайнер – Халил Дуралиев да се завърне от Италия, където взе участие с сбирка, която ще покаже и в „ Парад на модата “ Лято 2023 “.

Това показа в студиото на Дарик радио в Плевен Георги Ангелов, който е основател и режисьор на единствения в България фешън шоу-спектакъл „ Парад на модата “, който за 34-та година ще показа на 25-ти юни в Плевен мостри от работата на приети в България и по света български и задгранични фешън дизайнери.

Георги Ангелов открои като забавен факт, че всички дизайнери ще покажат и сбирки 2023 – „ Есен – зима “, като някои от тях ще включат и сбирки „ Пролет “ – 2024‘.

„ Този път, наред с познатите, потвърдени български дизайнери съм поканил и техни сътрудници, които ще създадат своя дебют на плевенска сцена и ще покажат своята душа с настоящи за идващите сезони сбирки “.

Георги Ангелов сподели още, че доста от участниците в Парад на модата – Лято 2023 “ са поискали той да бъде един същински арт – театър.

„ Затова заложих на доста забавна музика, като някои от участниците в парада се включват под звуците на Аржентинско танго, употребявайки обособени детайли от него “, сподели Георги Ангелов.

Той означи, че след края на спектакъла, който ще се състои тази неделя – 25-ти юни 2023 година, сбирките взели участие в него, които са ушити особено за стилното събитие, ще бъдат разпродавани.

В студиото на Дарик радио в Плевен, Георги Ангелов означи:

„ След кончината на Пако Рабан светът загуби един огромен проектант на международната мода.

Всъщност аз обричам спектакъла „ Парад на модата “ – 2023 на него и ще разглася това в залата на ДКТ „ Иван Радоев “ в Плевен тази неделя, тъй като Пако Рабан беше индивидът, който ми даде голям подтик, с цел да продължа да се занимавам с „ Парад на модата “ към този момент 34 години.

От него научих, че човек би трябвало да мисли позитивно, и че човек би трябвало да дава, тъй като всичко е част от един кръговрат в тази Вселена “, сподели Георги Ангелов.

Началото на Парад на модата 2023` е в 20:00 часана 25 юни, неделя, в Драматично-куклен спектакъл " Иван Радоев " в Плевен.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР