Това е солидарна битка и тя е и за отстояването

...
Това е солидарна битка и тя е и за отстояването
Коментари Харесай

ВМРО: Настояваме Европа да подкрепи по категоричен начин Полша в битката й за защита на границите на Стария континент

" Това е солидарна борба и тя е и за отстояването на полезностите на Европейски Съюз. " С тази позиция излиза Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване във връзка с невижданата мигрантска рецесия, която се разиграва на границата сред Полша и Беларус.

Никоя европейска нация не може да остане безучастна без да оказва помощ и да си сътрудничи с полското държавно управление в отбрана на своята граница, не с думи или жестове, а с логистична, политическа, полицейска и военна поддръжка, се споделя още в позицията на Вътрешна македонска революционна организация.

Ние настояваме и за съответни дейности от страна на Европейския съвет, Европейската комисия и Европейския парламент. Те не просто би трябвало да осъдят изрично дейностите на държавното управление на Беларус и потреблението на незаконната имиграция като средство за политически напън, само че и да поддържат категорично полското държавно управление в тези сложни времена.
 Вътрешна македонска революционна организация за решението на Екологичен потенциал да разгласи Полския арбитражен съд за противозаконен: Днес е Полша, на следващия ден сме ние! Вътрешна македонска революционна организация за решението на Екологичен потенциал да разгласи Полския арбитражен съд за противозаконен: Днес е Полша, на следващия ден сме ние!
Конституционният арбитражен съд в Полша бе разгласен от Европейския парламент за противозаконен. Двама са българските представители, които гласоподаваха...

Прилагаме цялостния текст на декларацията на Вътрешна македонска революционна организация:

" През последните няколко дни всички ние наблюдавахме с отвращение и угриженост гледката на хиляди нашественици, принудително изтласквани от незаконното държавно управление на Лукашенко до границите на Беларус и Полша. Инвазия на незаконни мигранти, на подправени бежанци, на млади мъже и момчета в боеспособна възраст, тълпящи се против източната граница на Европа.

Реакцията на полското държавно управление беше незабавно да активизира полицейски и военни сили за отбрана на своята граница, която е и граница на Европа. Това е образец за храброст, отдаденост и преданост. Лоялност към Европа и към цивилизацията и полезностите, които представляваме. Ако европейските институции не застанат в отбрана на полското държавно управление, ще бъдем изправени пред нова феноменална рецесия на по този начин наречения „ европейски план “.

Никоя европейска нация не може да остане безучастна без да оказва помощ и да си сътрудничи с полското държавно управление в отбраната на своята граница, не с думи или жестове, а с логистична, политическа, полицейска и военна поддръжка. Европейската комисия, Съветът и Европейският парламент са политически и морално задължени да се причислят към полското държавно управление в напъните му да пази Европа.
 Напрежението сред Полша и Беларус поради незаконни мигранти се усилва Напрежението сред Полша и Беларус поради незаконни мигранти се усилва
Председателят на долната камара на полския парламент (Сейм) Елжбета Витек свика изключително съвещание на Народното събрание поради увеличаващата...

Настоящата обстановка в Европа с нашествието на незаконни мигранти, подтикната от непознати държавни управления – като тези на Ердоган и Лукашенко, за подкопаване на обществения, политическия и правния ред на европейските народи, е сериозна. Всички ние сме длъжни да пазиме същия честен, политически и юридически ред, който Европа исторически съставлява.

Трябва да се откажем от голословните заявления и изказвания в интерес на тази всеобща, противозаконна имиграция, която постоянно виждаме измежду европейските бюрократи с безотговорни апели и заявления, които приканват за нелегално влизане на чужденци, насърчавайки по този метод бизнеса на мафиите за незаконен трафик на хора.

Трябва да се върнем на позицията, че общият европейски план ще успее единствено в случай че нациите, които съставляват Европа, си сътрудничат свободно и непринудено, с цел да подсигуряват оцеляването на нашата цивилизация. Това е същинската европейска взаимност.

Затова призоваваме Европейския съвет, Европейската комисия и Европейския парламент освен да осъдят изрично дейностите на държавното управление на Беларус и потреблението на незаконната имиграция като средство за политически напън, само че и да поддържат категорично полското държавно управление в тези сложни времена. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР