Това е символ на корупцията, ще направим проверка за цялостното

...
Това е символ на корупцията, ще направим проверка за цялостното
Коментари Харесай

Пристанището в Черноморец се разглоби след бурята

Това е знак на корупцията, ще създадем инспекция за цялостното му строителство, разгласи кметът Тихомир Янакиев

Пристанището в град безусловно се е разглобило след бурята през уикенда, видя кореспондент на Флагман.бг. 90-метров понтон е раздран на 7 части, а някои от тях са отнесени на 30-40 метра.

Днес кметът на община Созопол инспектира оборудването.

„ Това е знак на корупцията! Вижте в какъв тип е понтонът - просто е опустошен! Как нямаше една връзка, която да издържи? И в Созопол имаше същата стихия, само че там нямаме провали. Понтоните са здрави! За страдание всякога при неприятно вре е в Черноморец се случва едно и също. И това не е занапред, а от години. Изглежда при проектирането или осъществяването на строителството нещо не е направено, както би трябвало. Чудя се дали въобще тези понтони имат място на пристанището? Дали са безвредни? Назначил съм комисия, информирахме Морска администрация и очаквам хората, които са способени да дадат мнение. С морето смешка не трябва. Трябва да се вършат калкулации оборудването да устоя и при неприятно време “, сподели пред Флагман.бг.

Вижте повече от инспекцията във видеото:



Ще създадем сериозен разбор на осъществяването на този план – по какъв начин е изпълнен, има ли съгласувания с всички институции, кой е подписал при приемането на плана, анонсира Тихомир Янакиев.

Припомняме, че рибарското пристанище бе издигнато през 2015 година и е един от най-спорните планове в ерата „ Рейзи “ за Созопол.
 Понтонът се е разглобил на 7 части, две от тях са издърпани на 30-40 метра навътре 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР