Това е силен политически ход, но съществува и риск. Президентът

...
Това е силен политически ход, но съществува и риск. Президентът
Коментари Харесай

Сгреши ли Радев или направи ключов ход с речта си за втория мандат?

Това е мощен политически ход, само че съществува и риск. Президентът се декларира като съществена платформа АнтиГерб. Това счита политологът и учител проф. Румяна Коларова  Румяна Коларова Доц. доктор Румяна Коларова е родена на 10 юни 1956 година в София. Румяна Коларова е академични.

„ Президентът го прави това в очакване на нещо, с което започнахме – едно ритуално коленичене пред президентството при започване на митингите. Той желае да им даде обща платформа. Същото направи и Българска социалистическа партия, същото се опита да направи и Демократична България “, разяснява тя.

Коларова настоя, че президентът приказва за дейности единствено на думи, само че в никакъв случай не е показвал действителни дейности. Освен това тя подсети, че президентът не може да "сочи пътя " на българските партии и да им постанова визия.

"Този президент няма никакъв политически опит ", подсети още Коларова.

"Да не се окаже, че нито една от забележимите партии не го поддържа. Този ход на президента ще увисне в празното пространство, това ще бъде и много унизително ", добави тя.

Политологът Слави Василев пък е уверен, че изявлението на Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на е било основно.

„ Президентът ще остане на страната на жителите, които желаят смяна на политическото статукво. Той ще продължи да упорства за смяна. Той ще бъде подготвен с промени в Конституцията тогава, когато времето узрее за тях “, означи той пред БТВ.

Василев счита, че би било неуместно Българска социалистическа партия да не поддържа Радев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР