Това е шокиращият момент, в който смаяна тълпа чува изстрели

...
Това е шокиращият момент, в който смаяна тълпа чува изстрели
Коментари Харесай

Стрелба в Канзас Сити: Момент, в който тълпата чува изстрели по време на ужасяваща атака с 10 ранени

Това е шокиращият миг, в който смаяна навалица чува изстрели по време на ужасяваща офанзива на парада на Супербоул, при която са ранени минимум осем души.

Полицията в Канзас Сити, Мисури, се напъва да реагира след изстрели на парада на успеха на градския футболен тим. Потвърдено е, че минимум осем, само че даже 10 души са ранени, защото двама обвинени са в ареста.

Не е ясно какъв брой тежки са пострадванията и почитателите бяха призовани да изоставен региона, защото допустимо най-скоро. Смразяващо видео демонстрира репортажи на BBC от парада, когато внезапно се чуват изстрели в не толкоз далечно разстояние. Водещият и тълпата се обръщат, с цел да видят от кое място са пристигнали, до момента в който хората бързо стартират да се отдалечават ужасени.

Началникът на батальона на пожарната Майкъл Хопкинс сподели, че осем до 10 души са ранени, само че отхвърли спомагателен коментар, като сподели единствено, че спомагателна информация ще бъде пусната скоро. Полицията заяви в прессъобщение, че са арестувани двама души. Фе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР