Това е серийното електрическо Renault 5 за 2024 г. Очаква

...
Това е серийното електрическо Renault 5 за 2024 г. Очаква
Коментари Харесай

Така ще изглежда заводската версия на електрическото Renault 5


Това е серийното електрическо Renault 5 за 2024 година Очаква се възроденото Renault E-Tech супермини да бъде публично показано през февруари идната година и да се предлага с един електрически мотор с мощ сред 120 и 150 к.с.

В интернет изтекоха няколко патентни изображения на серийното Renault 5 E-Tech, които демонстрират напълно електрическия хечбек в цялостен тип преди световния му дебют на 26 февруари идната година.

Тези изображения бяха оповестени неотдавна от Световната организация за интелектуална благосъстоятелност (СОИС) и демонстрират, че електрическият хечбек ще наподобява доста сходно на концепцията от 2021 година

Той също по този начин наподобява доста сходен на извънредните визуализации, които прозорливият авто уебсайт Carscoops разгласява през юли, и има всички подобаващи ретро подправки, с цел да бъде известен, изключително в Европа.

Предната част на 5 E-Tech е с обновената емблема на Renault и включва LED фарове с завладяващ и изразителен дизайн, който не се разграничава от този на концепцията.

Въпреки че автомобилът няма обичайната радиаторна решетка, в предницата има три тънки хоризонтални ленти, а в основата на бронята се намира огромен отвор. Може би най-интригуващата част от дизайна на хечбека са черните квадрати на бронята, в които се намират симпатичните LED дневни светлини.

Новото Renault 5 е с четири порти, като дръжките на задните порти са скрити в С-колоната. Виждаме също, че портът за зареждане е ситуиран на предния четвърти панел и че 5 E-Tech е оборудван с черни панели. Изобразеният на тези изображения образец има също черен покрив и черни колони с червени акценти, което в допълнение способства за странния външен тип.

В задната част на електрическия хечбек се намират LED задни светлини със комплициран “светлинен автограф ”. Има също по този начин дребен спойлер, разпрострян се от покрива, и ризница, решена в черно. Представен е и комплект сребристи и черни джанти.

Неспящите автомобилни създатели от Carscoops са се докопали до информацията, че Renault 5 E-Tech ще бъде дълъг към 3,92 м, което го прави по-къс от идния VW ID.2, VW Polo и Renault Clio. В основата на автомобила ще бъде новата архитектура CMF-BEV на компанията, която споделя 70% от съставените елементи си с платформата CMF-B, употребена от моделите с ДВГ като Renault Clio, Captur и гамата коли на Dacia.

Задвижването ще се обезпечава от един електрически мотор. Съобщенията се разграничават във връзка с мощността на този мотор, само че тя би трябвало да е в диапазона 120-150 к.с.

Очакваме и другите автомобилни производители на извадят от скрина позабравени модели и да доизстискат brand equity-то им.

(Lancia Delta, Matra Rancho, anyone?)

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР