Това е състояние на кожата, което засяга 10 процента от

...
Това е състояние на кожата, което засяга 10 процента от
Коментари Харесай

„Аз съм експерт по кожата – ето как да се справите с розацеята и да намалите зачервяването“

Това е положение на кожата, което визира 10 % от хората по света и е най-търсеното в Гугъл през 2023 година Но какво тъкмо е розацеята?

Да не се бърка с общото зачервяване на кожата, което варира и отшумява с неща като топлота и реакция към продуктите за грижа за кожата, розацеята е зачервяване, което не изчезва. NHS оповестява, че „ Много хора с розацея оповестяват за възприятие на ниско самочувствие, разстройване и възприятие на незадоволеност “ и вследствие на това това е тематика, за която ме питат доста в обществените медии.

„ Розацеята е постоянно срещано хронично възпалително положение на космения фоликул, неговата мастна жлеза и кръвоносните съдове. Характеризира се със зачервяване на лицето, свръхчувствителност на кожата, непрекъснато зачервяване, спукани капиляри, папули и пустули “, споделя клиничният експерт по лице, Кейт Кер. „ Стресът може да бъде отключващ фактор, както и слънцето, както и диетата, алкохолът и хормоните, макар че отключващите фактори за всеки са разнообразни....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР