Това е провокация и спекулация! Около това мнение се обединиха

...
Това е провокация и спекулация! Около това мнение се обединиха
Коментари Харесай

Инфлуенсъри в паника - Фейсбук спира

" Това е провокация и нечиста сделка! "

Около това мнение се сплотиха двама от най-популярните инфлуенсъри Джулиана Гани и Лео Бианки, след заявление на притежателя на Facebook и Instagram Марк Зукърбърг, че стопира  социалните мрежи в Европа.

Думите на американеца изплашиха доста известни персони в България, които печелят парите си от мрежата.  Според неофициални данни някои от най-известните инфлуенсъри у нас взимат сред 1 000 и 5 000 лева единствено за една фотография.

" Ако Facebook спре, ще ми е доста гадно. Най-вече тъй като обществените мрежи са част от моя живот. Ще ми липсва ужасно доста. Все отново си мисля, че до прекъсването им няма да се стигне ", разяснява пред „ България Днес “ Джулиана Гани, която е една от най-популярните ни инфлуенсърки.  Тя не се тревожи за приходите си, тъй като има жилища, които дава чартърен, а може да се занимава и с музика.

Според Лео Бианки Зукърбърг с тези работи се опита да вдигне още веднъж акциите на компанията си, която в последните месеци записва големи загуби на борсата. " Има вид да спекулира. Не имам вяра да спрат да се употребяват в Европа ", разяснява някогашният брат.

Лео интензивно работи със обществените мрежи. И все пак ще е удовлетворен в случай че facebook и  Instagram спрат. Бианки е безапелационен, че в последните няколко години обществените мрежи са се развалили.

„ Благодарение на обществените мрежи се развихря нова война. Появиха се повече злобари, забравихме да се обичаме. Вече всеки написа каквото си желае. Говори без да е способен, както е с covid-19 сега. За мен не е редно всеки да има по няколко профила в мрежата, а единствено по един, който да прави с персоналната си карта и да се знае кой кой е “, показа Лео.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР