Това е проблем! Доган все пак си иска улицата до

...
Това е проблем! Доган все пак си иска улицата до
Коментари Харесай

Димитър Найденов: Доган все пак си иска улицата до сарая в Росенец!

Това е проблем! Доган въпреки всичко си желае улицата до сарая в Росенец! Очаквано заложената от ГЕРБ “бомба ” в решението на Общинския съвет в гр. Бургас от юли месец, по анулация на “подаръка на улицата ” в #Росенец за Ахмед Доган, е на път да избухне.
Двете компании свързани с почетният ръководител на Движение за права и свободи - Хермес Солар и Стрейтлайн са обжалвали пред Административен съд- Бургас решението на Оценка за съвместимост, с което се реши улицата да остане общинска.

Това става допустимо, тъй като ръководещите от ГЕРБ внесоха плана за решение, по метод да бъде допустимо обжалването му от трета страна заинтригувани лица, каквото и се случва сега.

А входираното от мен предложение да се анулира решението за “подаръка” на Доган по метод, по който да не може да бъде в следствие обжалван, беше отритнат с гласовете на Герб, както и на други общински съветници.

ГЕРБ и Движение за права и свободи играят дружно както на национално, по този начин и на локално равнище, когато става дума да се обслужват частните ползи на Ахмед Доган и доближеният му кръг.
Мафията за следващ път употребява държавните лостове на ръководството с цел да води война против свободните жители, само че този път не би трябвало да допуснем те още веднъж да победят.
Крайно наложителни са незабавните оставки на Борисов и Гешев и предварителни избори, извършени по оптимално почтен и транспарантен метод с цел да можем да спасим даже дребното останало от разрушената ни държавност.
#Оставка

.

Общинският консултант от Бургас Димитър Найденов, Фейсбук

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР