Това е плакат, който бе поръчан от Десислава Радева при

...
Това е плакат, който бе поръчан от Десислава Радева при
Коментари Харесай

НЕ ЗНАМ КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ РУМЕН И ДЕСИСЛАВА РАДЕВА С ТОЗИ ПЛАКАТ, ЗАЩОТО ГЕРГИЕВ Е БАННАТ ОТ САЩ И ЕВРОПА. ЩЕ ГО ЗАЩИТЯТ ЛИ ОТ АМЕРИКАНСКИТЕ БЕЗУМИЯ И БЕЗОБРАЗНАТА ИДЕОЛОГИЧЕСКА ЦЕНЗУРА

Това е афиш, който бе поръчан от Десислава Радева при последното посещение на Валерий Гергиев в София. Голям срам, тъй като никой политически водач не си е разрешавал да се тури на афиш с популярен актьор.

Концертът му в София бе при закрити врата, а предложения се раздаваха единствено от президентството, което беше огромна дивотия, тъй като същинските ценители на музиката не можаха да го чуят.

Радеви го измолиха да гостува през септември предходната година преди изборите, с цел да занулят американските три морета през юли. Именно на откриването на тази американска стратегическа самодейност Радев сподели, че за България е значима синергията със стратегическия дневен ред на Съединени американски щати.

Сега не знам какво ще вършат с този афиш, тъй като Гергиев е баннат от Европа и Съединени американски щати и е малко неловко за политическата им уместност. Може да питат Кирил Петков по какъв начин се постъпва с неуместни фотоси.

Впрочем, в случай че бях президент на България бих излязал накратко в негова отбрана против европейските и американски безумия. Това не е поддръжка за деспот, а за актьор. Не виждам какво пречи на Радев да го направи. Той е президент на европейска страна, неговият глас ще се чуе, а и никой нищо не може да му направи. За сметка на това ще бъде първият европейски водач, който е защитил международно име в културата от безобразна идеологическа цензура. Шегувам се:)

Явор Дачков
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР