Това е плаж, който прилича на калейдоскоп, въпреки че не

...
Това е плаж, който прилича на калейдоскоп, въпреки че не
Коментари Харесай

Бивше съветско депо за бутилки от водка днес е един от най-цветните плажове

Това е плаж, който наподобява на калейдоскоп, макар че не наподобява като основан по натурален път, истината е друга. Докато служел за бунище, плажът бил рисков поради острите части счупено стъкло и никой не можел да го посети.

Руският Стъклен плаж покрай Владивосток е основан по този начин, че „ морето “ от бутилки под въздействието на океана ерозира през годините и трансформира стъклото в красиви цветни камъни.
Снимкa: Shutterstock  Бивше руско хранилище за бутилки от водка през днешния ден е един от най-цветните плажове

По време на руското ръководство на този плаж били хвърлени остарели бутилки с водка, вино и бира, само че от порцелан, оповестяват локални медии, представени от pochivka.blitz.bg. Вълните, които удрят повърхността му, оформят стъклото в красиви камъчета, тъй че те трансформирали това хранилище в красиво място.

В противоположен случай, до момента в който площадката служила като хранилище, плажът бил доста рисков заради острите части счупено стъкло и никой не можел да го посети.

Сега плажът е под протекция и е извънредно известен, тъй че през лятото хората вървят там, с цел да се насладят на хубостта му.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР