Това е паметникът на ген. Иван Колев. Много важно е

...
Това е паметникът на ген. Иван Колев. Много важно е
Коментари Харесай

Борисов на паметника на ген. Колев в Добрич: Нашите отношения към Русия – признателност за саможертвите и същевременно ненамеса в българските работи

„ Това е паметникът на ген. Иван Колев. Много значимо е да се види какво написа на паметника му. Трябва да го видят доста от хората в София “, уточни водачът на ГЕРБ и прочете посланието на монумента:

„ Кавалеристи, Бог ми е очевидец, че съм благодарен на Русия задето ни освободи. Но какво търсят те в Добруджа? Ще ги бием и прогоним както всеки зложелател, който пречи за обединяването на България “.

Борисов съобщи, че това е самопризнание за жертвите и подвига, само че България „ си е наша “.

„ България си я пазиме от „ Лукойл “, и от „ Газпром “. Това българите би трябвало да знаят, тъй като в историята това не се учеше. А този човек, предвождайки конницата, е победил цяла армада “, уточни Бойко Борисов.

Той подсети, че преди години Валери Симеонов му е разказал историята, която той не е знаел и не я е учил, само че откакто се е срещнал, са създали паметника.

„ Написаното на паметника споделя всичко за нашите връзки към Русия – благодарност за саможертвите и в същото време невмешателство в българските работи “, съобщи водачът на ГЕРБ.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР