Това е опустошителна новина - това каза пред Hollywood Reporter

...
Това е опустошителна новина - това каза пред Hollywood Reporter
Коментари Харесай

Никълъс Кейдж със съкрушителни думи за смъртта на бившата си...

" Това е опустошителна вест " - това сподели пред Hollywood Reporter артистът Никълъс Кейдж за гибелта на някогашната си брачна половинка Лиса Мари Пресли.

" Лиса се смееше най-вече от всички, които съм срещал в живота си. Тя изпълваше със светлина всяка стая, в която влезе. Аз съм с разрушено сърце. ", споделя още Кейдж.

Бракът му с Лиса Мари продължава тъкмо 104 дни сред 2002 и 2004 година Запознават се на празненство през октомври 2000 година и сред тях пламва обич от пръв взор, написа woman.bg.
Срещат се след развода на дъщерята на Краля на рока Елвис с Майкъл Джексън, до момента в който тя към момента е сгодена за хавайския артист Джон Осайка. Кейдж, от своя страна, е завършил връзката си с Патриша Аркет.

Двамата с Лиса Мари се появяват обществено за първи път през май 2001 година Женят се на 10 август 2002 година, когато се навършват 20 години от гибелта на Елвис Пресли. Актьорът е огромен негов обожател.

Връзката е бурна. По-късно стаа ясно, че са се карали непрекъснато. През 2003 година Лиса Мари Пресли разказа връзките им пред сп. " Ролинг Стоун " по следния метод: " Не можеш да избухнеш и да ми се обадиш четири дни по-късно, очаквайки всичко да се върне към естественото... И двамата бяхме като две 12-годишни деца в пясъчна кула. "

„ Утешава ме в прочут смисъл мисълта, че Лиса се е събрала още веднъж със сина си Бенджамин - показа още Никълъс Кейдж, имайки поради самоубилия се на 27-годишна възраст неин наследник от първия й брак с музиканта Дани Киоу.

Лиса Мари в никакъв случай не се възвърне изцяло след тази покруса.

Единствената щерка на Елвис Пресли умря от сърдечен удар в четвъртък, на 12 януари.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР