Това е огромен успех за служебния кабинет, обяви регионалният министър

...
Това е огромен успех за служебния кабинет, обяви регионалният министър
Коментари Харесай

Интерконекторът с Гърция вече има Акт 16 – евтиният газ потича до дни

Това е голям триумф за служебния кабинет, разгласи районният министър Иван Шишков

Интерконекторът с Гърция от през днешния ден към този момент има позволение за прилагане. Това разгласи районният министър Иван Шишков на брифинг в Министерския съвет. Той сподели, че азерският газ ще потече от 1 октомври. Това бил " голям триумф за служебния кабинет " и " плод на големия труд на съвсем всички министри и на целия Министерски съвет ". 

След диалози със строителя били обезщетени всички дребни забавяния. 

" Успяхме да създадем по този начин, че той да приключи обекта. Помогнахме извънредно доста за сформиране на цялата документи и мога да кажа, че към днескашна дата, в този момент ще ви го покажа, ето го, имаме позволение за прилагане за газовата връзка сред България и Гърция ", добави гордо Шишков и подвигна документа за камерите. Той увери, че нямало " никакви документални взаимни отстъпки "

Това била една от главните задания на служебното държавно управление. 

" Знаете доста добре обаче, че обектът ще бъде пуснат на 1-и, тъй като формалното заработване на обекта ще бъде от 1-и, още повече тогава знаете, че трябваше да бъде обезпечено и протичането на газ по това оборудване ", сподели още районният министър. 

Той благодари и на медиите, които участвали на инспекциите на обекта и по този начин наложили напън върху изпълнителя. Сега можело " да си отдъхнеме до дъно ". 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР