Това е ОФИЦИАЛНОТО СЪОБЩЕНИЕ на Министерски съвет за новоназначения областен

...
Това е ОФИЦИАЛНОТО СЪОБЩЕНИЕ на Министерски съвет за новоназначения областен
Коментари Харесай

ТИ ЗАЩО ЛЪЖЕШ, БЕ, ПРЕМИЕР ГЪЛЪБ?! ОТГОВАРЯЙ ЯСНО И ТОЧНО ЗА ЛЪЖЕШ ЗА ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ НА ВАРНА!

Това е ОФИЦИАЛНОТО СЪОБЩЕНИЕ на Министерски съвет за новоназначения регионален шеф на Варна Марио Смърков, същият Смърков, който и Стефан Янев назначи при предходния длъжностен кабинет на Радев:

„ За регионален шеф на област Варна е назначен Марио Смърков. Същия пост е заемал от 27 май 2021 година до 24 февруари 2022 година

В интервала 1999 година – 2017 година извършва разнообразни длъжности, измежду които и управителни, в Национална работа „ Сигурност “, Държавна организация „ Национална сигурност “ и Главна дирекция „ Борба с проведената престъпност “ към Министерство на вътрешните работи. През интервала на работа в Министерство на вътрешните работи и ДАНС е награждаван неведнъж за реализирани високи резултати и за значителен принос при осъществяване на служебните отговорности. “

ТИ, ЗАЩО ЛЪЖЕШ БЕ, ПРЕМИЕР ГЪЛЪБ?!

Бърза информация на АФЕРА в масивите на Министерство на вътрешните работи и на ДАНС, която направихме ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ, след предходния, когато отново назначиха Смърков за регионален шеф на Варна, сподели, че:

1.Марио Смърков НИКОГА НЕ Е ЗАЕМАЛ РЪКОВОДНИ ДЛЪЖНОСТИ в НСС, ДАНС и ГДБОП! Ако смятате, че заемане на „ управителна служба “ е да е комплициран за малко време като „ намалник бранш “, еваларката ви на скалъпени биографии!

2.Марио Смърков НИКОГА НЕ Е БИЛ НАГРАЖДАВАН, КАМО ЛИ МНОГОКРАТНО, „ за реализиране на високи резултати “. Марио Смърков, както ВСИЧКИ свои сътрудници, е получавал награди в края на годината – парични, които са другояче казано банални в тези структури.

3.Марио Смърков е чиновник на ГДБОП през 2013 година, когато по време на държавното управление на Орешарски ГДБОП минава в ДАНС. Така в действителност става чиновник на ДАНС. Година по-късно закона е изменен по времето на Борисов и ГЕРБ и от янауари 2015 година ГДБОП е изваден от ДАНС, респективно и Смърков е изваден от ДАНС и остава в БОП. Впрочем, Смърков доста желае да остане чиновник на ДАНС и се наитска, обаче! Е отсечен! от „ вътрешната сигурност “ на ДАНС. Защо ли, а? Ще се наложи отново АФЕРА да ви осветлява тъкмо за какво!

Ти за какво лъжеш, бе, министър председател Гълъб?! Отговаряй тъкмо и ясно за какво лъжеш за регионалния шеф на Варна!

Апропо, Смърков е прочут и с топлата си връка с Борислав Гуцанов от Българска социалистическа партия на Корнела.

И още нещо: назначеният от предходния длъжностен кабинет на Стефан Янев началник на ОД на Министерство на вътрешните работи – Варна Атанас Михов, прочут като Пингвина и Чесъна, също е капия на Борислав Гуцанов. Той по този начин се прочу с нищонеправенето си, че и него оставете още, дружно със Смърков. То какво друго да очакваш от Министерство на вътрешните работи министър „ Бях прецизен с парите! “?!

Afera.bg
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР