Tова е мястото, където може да нахраниш не само себе

...
Tова е мястото, където може да нахраниш не само себе
Коментари Харесай

25 г. след раздялата! Легендарните Ориент Експрес се завръщат гръмко в ресторант Българи в Бургас

Tова е мястото, където може да нахраниш освен себе си, само че и душата си

Легендарната поп-фолк и ретро чалга сензация " Ориент Експрес " се завърна в светлините на прожекторите в обновения ресторант и клуб " Българи ". След повече от 25 години разграничени, групата се събира още веднъж на сцената, където мемоари и мелодии ще се преплитат. Очаквайте класики като „ Слънчице мое “ и „ Тез очи зелени “, както и обичаните ви съвременни песни всяка седмица, от сряда до събота.

Точно в сърцето на града на ул. " Конт Андрованти ", Ресторант " Българи " отвори порти след ослепителна одеждa. С място за посрещане на над 200 фенове на живата музика и вкусната храна, това е мястото, където може да нахраниш освен себе си, само че и душата си.

„ Магията на музиката ни събра още веднъж дружно “, смеят се артистите от групата, „ и би трябвало да благодарим на Никола Курдов и DJ Chocolate за това знамение в " Българи “ - Ориент Експрес още веднъж дружно след 25 години!. "

Никола Курдов, сърцето зад ресторант и клуб " Българи ", изгаря от неспокойствие „ Това не е просто група, те са същински актьори. Заедно с „ Ориент Експрес “, ние от ресторант и клуб " Българи " забавляваме прелестните ни посетители и трансформираме празниците им във безконечни мемоари. И това ни зарежда с нова сила, за новите изненади на хоризонта. Добре пристигнали още веднъж, Ориент Експрес, добре пристигнали в " Българи ". Ще се забележим на дансинга, Бургас! “

Масите в " Българи " се пълнят по-бързо от празна чаша! Осигурете си място с легендите " Ориент Експрес ", като извършите своята резервация през днешния ден.

За резервации и запитвания търсете Никола Курдов на 088 893 1127.



Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР