„Това е моята приятелка! С тези думи актьорът Стоян Алексиев

...
„Това е моята приятелка! С тези думи актьорът Стоян Алексиев
Коментари Харесай

Похотливият Стоян Алексиев се пречупи и призна за студентката! Изумително е колко време е крил връзката им

„ Това е моята другарка! " С тези думи артистът Стоян Алексиев разяснява връзките си с по-младата от него 24-годишна Ивана Бобойчева. Двамата бяха хванати в интимни пози пред Народния спектакъл от папараци.

Не разбирам за какво се шуми толкоз от акт, който хората вършат по целия свят – да се прегръщат, да се държат за ръце и да се целуват в устата. Аз и с Реди Москов се целувам, но никой не роптае против това и не ме назовава по какъв начин ли не “, изяснява пред " България през днешния ден “ Алексиев.

„ Ивана е моя другарка, в този момент дали ми е държанка, това са неща, за които не ми се приказва. Гавра е това някаква с мен. Влиза се в персоналното ми пространство, което не ми е прелестно “, споделя екранният доктор Генадиев.

„ Не ме занимавайте с нелепости! “ Така реагира дамата на Стоян Алексиев на въпроса не се ли тормози от фотосите, които се популяризират от няколко дни, на които мъжа й пипа госпожица на възрастта на щерка му.

Семейството от години е привикнало да живее в „ отворен брак “. От цели три години е връзката на артиста с младата му другарка. Когато се срещнали той е бил на 63 години, а младата му възлюбена на 21. 24-годишната Ивана е студентка последна година в НАТФИЗ, компетентност „ Кукли “. Още първата година на следването си тя съумява да завърти главата на Алексиев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР