„Това е моят корем “, каза Джиджи Хадид, показвайки бременното

...
„Това е моят корем “, каза Джиджи Хадид, показвайки бременното
Коментари Харесай

Джиджи Хадид показа бременното си коремче - slava.bg

„ Това е моят стомах “, сподели Джиджи Хадид, показвайки бременното си коремче за първи път. Моделът разкопча пижамата си и се обърна отстрани, с цел да разкрие пред почитателите си, че не се пробва да скрие бременността си. Преди няколко седмици разнообразни таблоиди се пробваха да обвинят Хадид, че тя употребява необятни облекла или оптични илюзии, с цел да прикрие корема си.

Джиджи увери всички, че към момента е бременна, само че просто от разнообразни страни се вижда по друг метод. Тя добави, че не приказва доста за този интервал от живота си, тъй като счита, че има доста по-важни тематики. „ Много хора изгубиха живота си поради ковид, а сега сме и във времето на придвижването Black Lives Matter, тъй че считам, че обществените мрежи би трябвало да бъдат употребявани за тези неща “.

Феновете обаче могат да бъдат спокойни, тъй като Хадид съобщи, че в бъдеще ще споделя повече детайлности към бременността си. Сега тя просто желае да се отдаде на момента и да изпита всичко, което е обвързвано с упованието на първото ѝ дете. „ Не желая да се разсънвам всяка заран и да се тормозя за типа си “. Джиджи благодари на феновете си, които непрекъснато изпращат положителни мисли към цялото ѝ семейство.

Наскоро Йоланда Хадид – майката на Джиджи, показа, че щерка ѝ би трябвало да роди през септември. Засега към момента не е явен полът на бебето, само че почитателите считат, че то ще бъде момиче. Хадид съобщи пред Джими Фалън, че се любува на времето със фамилията си по време на карантината и изобщо не ѝ пречи наложената изолираност.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР