Това е много важно за мен, много съм щастлив и

...
Това е много важно за мен, много съм щастлив и
Коментари Харесай

Везенков: Мога да помогна на Сакраменто, НБА бе мечта за мен

" Това е доста значимо за мен, доста съм благополучен и разчувствуван. Това бе значимо решение за кариерата ми. Много съм благополучен, че съм в Сакраменто. Благодаря на цялата организация, тъй като през последната година те пътуваха до Европа, демонстрираха ми своето предпочитание да ме вземат. Не обичам да приказвам прекалено много, избирам да демонстрирам на корта ". Това съобщи българската баскетболна звезда Александър Везенков при формалното си показване като състезател на Сакраменто Кингс.


Тази нощ Везенков бе показан пред медиите в Сакраменто персонално от генералния управител на тима Монти Макнеър, който се изрече ласкаво за състезател номер 1 на България за 2022. " Няколко години наблюдавахме Саша, гледахме го и онлайн, опознахме го и сме уверени, че той ще пасне на тима и ще ни помогне да реализираме задачите си. Той има страхотна пукотевица, има физиката, IQ, победител е, първенец на Гърция, MVP на Евролигата. Благодаря на родителите на Саша. Надяваме се Саша да бъде огромна част от бъдещите ни триумфи ", сподели Макнеър.

" Радвам се, че тимът е победител, всички видяха какво направи Сакраменто предходната година, тъй че съм тук, с цел да оказа помощ с моя опит, с какво треньорът има потребност от мен, с цел да можем да продължим да печелим мачове и да се представяме все по-добре ", добави Везенков.


" Обичам да спечелвам, по тази причина играем баскетбол, тъй че триумфът на Сакраменто бе значим фактор. Видяхме, че Кингс бяха приказен тим предишния сезон, играха хубав баскетбол и най-важното - печелиха мачове. Треньорът ще реши по какъв начин ще пасна в системата на тима. Аз ще работя върху играта си, ще се опитам да се усъвършенствам. Искам да покажа, че мога да играят с тези баскетболисти, които до момента съм гледал само по малкия екран. Мисля, че мога да оказа помощ на тима, по тази причина съм тук. Тук играта е напълно друга, разбирам това, само че треньорът и щабът му ще ми оказват помощ да се приспособявам. От друга страна, това е баскетбол, петима против петима. НБА бе фантазия за мен, всяко дете в Европа желае да стигне до НБА ", сподели още той. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР