Това е любовта на една млада украинка, която решава да

...
Това е любовта на една млада украинка, която решава да
Коментари Харесай

Украинка твори впечатляващи кулинарни картини

Това е любовта на една млада украинка, която взема решение да изостави логиката на психиката и да се занимава с същинската си пристрастеност - храната.


Градове, направени от месо и сирене, портрет на Еди Мърфи, изработен от бисквити и Уупи Голдбърг от шоколад. Това са единствено част от творбите на Дарина. Учила за психолог, артистката се отхвърля от тогавашната си работа и стартира да прави изкуство от храна, което я прави известна в Инстаграм. Дарина обича да импровизира, само че има единствено едно предписание.
Дарина Косар, създател: Не съчетавам зеленчуци и плодове в една паница. Например сурови артикули като картофи и патладжан не ги съчетавам със сготвени. Това, което се намира в чинията, би трябвало да се яде. Не би трябвало да служи единствено за фотография.
Изготвянето на сходни произведения е комплицирано и изисква много време. За едно от най-лесните ястия Дарина би трябвало да отдели най-малко 40 минути. Въпросът обаче е дали на човек не му е жалост за изкуството преди да го изяде.
Наталия, клиент: Малко скърбя, че го хапвам, само че е доста вкусно и не мога да се спра.
Ресторантите в Киев са впечатлени от гения на Дарина и се надпреварват да я канят в кухните си.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР