Това е кризисен пиар на ПП. Сега се прави, за

...
Това е кризисен пиар на ПП. Сега се прави, за
Коментари Харесай

Йордан Цонев за разследването на „Ди Велт“: Това е кризисен пиар на ПП


„ Това е спешен пиар на Политическа партия. Сега се прави, с цел да изперат евроатлантическия имидж. Не за първи път се прави. Че е станало, най-вероятно е станало, само че се употребява пиарски тъкмо в този момент. За едни войната е гибел и покруса, за други е бизнес “. Това сподели зам.-председателят на Йордан Цонев за разкритията на немското издание „ Ди Велт “.

По думите на Цонев абсурдът с криптобанката „ Нексо “ е „ величествен “.

„ Тази криптопирамида работи в чужбина и виждаме тази активност, а в България работи политически. Политическата връзка изрично е с кръга „ Капитал “. Кръгът от партии, които гравитират и са „ проксита “ на този кръг „ Капитал “ – това са и Демократична България, и Политическа партия. Сега тези връзки излизат посредством лица, компании, дарения “, съобщи Йордан Цонев.

Той сподели, че ще направи всичко допустимо да има постоянен кабинет.

„ Ако една партия не е евроатлантическа, ние няма да създадем компромис с тази ориентировка. Трябва да се откри подобен компромис, при който евроатлантическата тематика да не бъде подценена по никакъв метод. би трябвало да решат по какъв начин ще го създадат “, сподели Цонев.

По думите му е „ узрял за водене на разговор “, само че дружно с Политическа партия „ няма кой да ги преглътне “.

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР