Това е инициатива на група неграмотници, които, за разлика от

...
Това е инициатива на група неграмотници, които, за разлика от
Коментари Харесай

Драматургът Боян Папазов: Кой сега е на нивото на Валери Петров и Йордан Радичков, за да пише нова конституция?

" Това е самодейност на група неграмотници, които, за разлика от предходните, са нагли ". Така драматургът Боян Папазов, народен представител в VII Велико народно събрание, разяснява предлагането на ГЕРБ за привикване на Велико народно събрание с план за нова Конституция.
По думите му в настоящето Народно заседание депутатите са неприятни играчи:
" Кой в този момент е на равнището на Валери Петров, Йордан Радичков?... Едните се вършат на десни, другите на леви, само че не са два тима, а играят на една врата ".
Той акцентира, че в настоящата в този момент Конституция някои от текстовете са написани по руски пример - главно, отнасящите се за прокуратурата:
" Тогава имаше огромен уплах у хората от Българска социалистическа партия, че ще има репресии, каквито е имало след 1944-та година в България. Тези страхове се отразиха в Конституцията ".
Драматургът описа за групата депутати от Български земеделски народен съюз " Никола Петков " в VII Велико народно събрание, които са били минали през комунистическите лагери, само че у тях не е имало предпочитание за отплата, а единствено са желали самопризнание и правдивост.
 Големите Биньо Иванов, Рашко Сугарев и Любен Петков - през очите на Боян Папазов Големите Биньо Иванов, Рашко Сугарев и Любен Петков - през очите на Боян Папазов
“Ние ни сме лекари, ние сме болката “ – по този начин стартира сюжета за пълнометражния документален филм, подготвян в Кюстенд...
В предаването " 12+4 " Папазов уточни, че продължаващите 50 дни антиправителствени митинги са постигнали доста:
" Те демонстрираха, че може. Ако аз бях на техните години, щях да съм там. Възхищавам се на тяхното твърдоглавие ".
 
Всички диспути за новата конституция може да следите
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР