Това е голямо постижение, но в същото време – и

...
Това е голямо постижение, но в същото време – и
Коментари Харесай

„Equinox“ от Евровизия: България има шанс да грабне първото място! Това е голямо постижение, но в същото време – и огромна отговорност

„ Това е огромно достижение, само че в това време – и голяма отговорност. Продължаваме да работим крепко и се надяваме да се представим още по-добре на финала. Убеден съм, че имаме сили за първото място “. Това сподели един от членовете на „ Equinox “ Владимир Михайлов, минути откакто групата се класира за финала на състезанието „ Евровизия ”, съобщи Народоосвободителна въстаническа армия.

Във вторник вечер в Лисабон „ Equinox “ се показа чудесно и завоюва сърцата на жури и аудитория в един от най-оспорваните полуфинали в последните издания на музикалната конкуренция. Изпълнението на песента „ Bones “ се трансформира в едно от най-коментираните в обществените мрежи. Според букмейкърите страната ни има късмет да се бори за първите места на финала в събота.

„ Бяхме уверени в това, което вършим. Искахме да се фокусираме напълно върху нашата работа, която е много комплицирана. Мисля, че изпълнихме тази задача и резултатът е забележим. Искаме да благодарим на всички наши другари, които ни поддържат и гласоподават за нас. Правим всичко за България, за модерния имидж на нашата страна, за едно красиво обръщение и се веселя, че можем да се обединим към него “, сподели още Михайлов.

Той бе безапелационен, че „ Equinox “ ще гони „ най-хубавото допустимо класиране за нашия план ”.

„ Всичко зависи от оценките на журито и поддръжката на почитателите. Ние ще се постараем да си свършим работата по най-хубавия вероятен метод. Ако успеем да вдъхновим вас да ни подкрепите, значи всичко е наред “, сподели още музикантът.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР