Това е фигура - авторитет за цялата институция в една

...
Това е фигура - авторитет за цялата институция в една
Коментари Харесай

Илияна Йотова: Надявам се до края на деня да имаме име за председател на българския парламент

" Това е фигура - престиж за цялата институция в една парламентарна република и най-важното е, че по този метод ние ще разблокираме страната и всички институции ще могат да проработят обикновено.

 

Твърде висока е и оценката за работата на служебния кабинет, както чухте и през днешния ден те обявиха подготвеност да предложат няколко разновидността за бюджет на народните представители, с цел да бъдат разисквани и да бъде признат този, който е най-хубав, този, който ще отбрани оптимално ползите на българските жители “, сподели още вицепрезидентът и добави, че служебният кабинет е подготвен и със законите по Плана за възобновяване и развиване – нещо, което се чака освен от бизнеса, само че и от цялото българско общество.

 

" Моята вяра е през днешния ден да имаме титуляр и тази фигура да бъде определена с едно устойчиво болшинство, което в допълнение ще способства и за престижа на Народното събрание. Странно е, несъмнено, че чуваме апели да се избере длъжностен надали не ръководител на Народно събрание и почтено казано моят политически опит не ми доближава, с цел да схвана какво значи неполитическа фигура в най-политическия орган в страната “, уточни още Илияна Йотова.

 

Според нея обещанията, които са давани по време на предизборната акция, вместо да бъдат продължени с дейности, по-скоро са се изпарили. На въпрос какъв брой дълъг ще е живота на служебното държавно управление, тя бе безапелационна, че то ще работи задоволително дълго, с цел да се стабилизира страната, тъй като в сложните месеци, които предстоят ние имаме потребност от устойчиво държавно управление.

 

Вицепрезидентът изрече и съболезнования на фамилията на великия публицист Антон Дончев. Тя прикани и всички ръководещи да съблюдава един от обичаните цитати на създателя – от " Сказание за Самуил “:

" Там в това поверие има имитация на един различен исторически влъхва към царя и той споделя " Не губете, пазете доверието в хората. Един ден те ще отворят сърцата си за вас “, гласи цитатът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР