Това е “Епизодът, който разби сърцата ни и “Епизодът, в

...
Това е “Епизодът, който разби сърцата ни и “Епизодът, в
Коментари Харесай

Сбогом, Чандлър Бинг! Ще пием едно кафе за теб, дано в Йемен е хубаво

Това е “Епизодът, който разруши сърцата ни ” и “Епизодът, в който изгубихме другар ”. Актьорът Матю Пери си отиде от този свят, само че героят му Чандлър Бинг ще остане вечно в сърцата и в усмивките ни с брилянтното си преобразяване в сакркастичния Чандлър, който ще продължава да ни разсмива дружно с останалите незабравими “Приятели ”.

Както самият Чандлър би споделил - дали да кажем “сбогом ” може да бъде по-трудно?

Благодарим ти, че беше нашият Чандлър! Да имаш възприятие за комизъм, подправено с великодушна доза жлъч, е в действителност извънредно качество, а Матю Пери бе усвоил до съвършенство тази рядка човешка линия. Има специфични хора, които остават вечно с нас, даже и към този момент да не са тук физически. Така ще се случи и с Матю Пери. Той вечно ще бъде нашият Чандлър Бинг.
                             

Завинаги ще останеш усмихнатият ни другар със смешното ретро елече, напъхал ръце в джобовете и с квалифициран подигравателен коментар за всяка неуместна обстановка. Сродната душа на Моника, най-хубавият другар на Джоуи, пазителят на Пилето и Патето и майсторът на джагата. Човекът, за който и до ден сегашен не сме сигурни какво тъкмо работеше, само че сме сигурни в едно - всички искахме да бъдем твои другари!

Благодарим ти, че беше Чандлър и то в свят, който е цялостен по-скоро с хора като Ричърд или Пийт. Ти беше просто Чандлър - най-хубавият другар на света, постоянно подготвен да ни разсмееш и разсееш в сложен (или пък щастлив) миг. Забавният вид, който знае по какъв начин да обича хората, въпреки да се бори с задоволително свои персонални страхове.
                             

Винаги сме знаели, че ще пристигна ден, в който ще научим сходна съкрушителна вест. И в този миг децата ни няма да схванат за какво майка им и татко им сядат на дивана със сълзи в очите и си пускат първи епизод от един остарял сериал… И един ден ще се надяваме, че прасналите ни деца ще пожелаят да седнат дружно с нас на този диван и ще изгледаме дружно 1-2 епизода на “Приятели ”.
                             

А до тогава… дотогава ние ще си представяме, че Чандлър още веднъж е излъгал досадната Джанис и е отпътувал за Йемен. Или пък просто е слязъл до долу за едно бързо кафе в неуместно огромна чаша. И напълно скоро ще влезе отново през онази лилава врата, ще я затръшне със размах и ще ни разсмее с следващата си смешка.

Матю Пери несъмнено би желал да го запомним с усмивка, ето за какво ви предлагаме да си припомните някои от най-забавните реплики на Чандлър Бинг:
 Най-забавните реплики на Чандлър Бинг от  Най-забавните реплики на Чандлър Бинг от  Най-забавните реплики на Чандлър Бинг от  Най-забавните реплики на Чандлър Бинг от
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР