Това е една безпрецедентна чистка, саморазправа със системата. Прилича ми

...
Това е една безпрецедентна чистка, саморазправа със системата. Прилича ми
Коментари Харесай

Демерджиев за смяната на главния секретар: безпрецедентна чистка

„ Това е една невиждана чистка, разпра със системата. Прилича ми на опит да се придаде едно благовъзпитание на запасите които изтекоха преди месеци за да се сменят ръководители на службите, да се смени основният секретар и да се вършат избори с нашето МРВ “, по този начин разяснява новината за промяната на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров някогашният вътрешен министър Иван Демерджиев по bTV.

Той описа, че до момента в който е работил с него не е имало проблеми и преди да съобщи поста си на настоящия министър Калин Стоянов го е попитал дали ще продължи да работи с него. Стоянов му е дал уверението си, а дни по-късно се отвърнал от думите си и му е изискал оставката.

„ Махат се хора, които работят доста добре и при които се виждат отлични резултати. Например като полицейските шефове на Бургас и Пазарджик “, сподели Демерджиев.

„ Има избрани механизми, и дирекция инспекторат, която ревизира избрани сигнали. Тя излиза да със умозаключение. Правят се сложни инспекции и тогава на база на тези инспекции се вършат изводи кой носи отговорност за едно или за друго деяние “, счита някогашният министър и акцентира, че сега те не се съблюдават.

24chasa.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР