Това е единствено опит за манипулация и накрая почти винаги

...
Това е единствено опит за манипулация и накрая почти винаги
Коментари Харесай

Обещанието да се промените: Ще върне ли приключилата връзка?

Това е само опит за операция и най-после съвсем постоянно води до завършек на връзките, не го отлагайте.

Обещавали ли сте в миналото да се измененията в опит да върнете някоя връзка или да я запазите? Някой предизвикал ли ви е в миналото това?

Тази обстановка се случва, когато знаете, че следва разлъка, само че отказвате да я приемете.

Най-странното е, че когато някой обещае да се промени, от време на време най-хубавото нещо, което може да се случи, е, че връзката свършва.

Защо? Защото тези обещания от време на време са опит да ви манипулират.

Обещанието да се променим, с цел да избегнем загуби

Да кажем, че индивидът, с който имате връзка не ви е бил правилен и когато разбирате това, желаете да сложите завършек на всичко.

  • Вашият обезверен сътрудник пробва всичко, с цел да ви накара да разберете, че това е неточност, това в никакъв случай няма да се случи още веднъж, че той ще се промени. Обещанията му са безкрайни в търсене на утвърждение.
  • Той даже пада на колене, в случай че е належащо се моли и всичко това ви подухва страдание и съчувствие. Понякога това работи и му давате втори късмет.

Не става въпрос обаче за смяна, а за това, че без значение какъв брой обещания прави, те се вършат в най-напрегнатия миг. С други думи, това е просто опит да не ви загуби.

Какво значи това? Това значи, че обещанията няма да се трансфорат в реалност . Всъщност в мига, в който му дадете втори късмет, нещата може да се върнат тъкмо към това както са били преди.

Тези обещания за смяна идват във всевъзможни обстановки: разлики, неистини, проблеми със съвместимостта, завършек на връзката …

Изправяйки се пред нещо такова, човек се опасява да загуби колегата си или не желае да одобри, че връзките не са същите. Те ще опитат каквото е належащо и ще създадат обещания в опит да манипулират страстите ви.

Егоизъм в връзките

Често не желаеме да забележим по какъв начин неприятните неща не престават да се случват . Ние просто се концентрираме върху това, което желаеме, тъй че сме подготвени да жертваме нашето здраве и това на другия.

Това постоянно се случва като част от прочувствената взаимозависимост. Обещавате да се измененията, с цел да не загубите този, който е обект на вашата привързаност.

Ние сме егоисти. Привързваме се към някого, до момента в който подхранваме нашата отрова и вкарваме другия във всичко това.

Не можеш да обещаеш нещо, което не можеш да направиш.

Защото обещанията заблуждават и двама ви.

Вашите планове може да са положителни, само че сигурни ли сте, че това ще даде плод? Не заслужавате да преминете още веднъж през това. Не заслужавате да бъдете излъгани, нито да лъжете другия.

Удължаване на болката

Когато обещавате да се измененията може само да удължите обстановката , която в последна сметка ще ви аргументи още повече болежка.

Ето за какво е значимо да не се оставяйте на обещанията, а вместо това да сте справедливи и реалистични. Трудно е, само че за какво не се вслушате в препоръките на доверени другари или членове на фамилията? Не отхвърляйте препоръките им просто тъй като не е това, което желаете да чуете.

Не желаете да чуете това, което имат да кажат, тъй като сте комплицирани . Но с течение на времето ще получите повече ясно виждане за обстановката и ще осъзнаете какъв брой прави са в действителност.

Не се придържайте към обещанията, които в никакъв случай няма да се трансфорат в истина.

Нека отворим очите си към този капан и не се оставяме на състраданието и съжалението. Отделете известно време да останете уединено, с цел да разгледате добре обстановката.

Никой не споделя, че би трябвало да решите тъкмо в този момент. Дайте си времето, от което имате потребност, с цел да видите обстановката от по-ясна и съответна позиция.

Инфо: https://zdraveikrasota.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР