Това е единственият вариантДайте малко да се успокоят всички. Най-лесно

...
Това е единственият вариантДайте малко да се успокоят всички. Най-лесно
Коментари Харесай

Борисов: Ще предложим друг кандидат за външен министър при ротацията


Това е единственият вид

Дайте малко да се успокоят всички. Най-лесно е да идем на избори, прикани водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той  напомни, че преди девет месеца с ПП-ДБ да се споразумели на ротацията Николай Денков и Мария Габриел да се разменят по този начин, както е записано и в документа, оповестен в уеб страницата на Министерски съвет.

„ Мария да стане министър председател, а Денков – учебен министър. Ние имаме единствено едно министерство – Външно “, означи Борисов и добави:

„ Ако не желаят Габриел да бъде и министър председател, и външен министът, ние ще излъчим нов външен министър “.

Борисов заяви, че в сряда е имал „ комфортен диалог “ в кабинета си с Кирил Петков.

„ Не съм разговарял с Лена Бориславова ”, посочи Борисов. Той уточни, че Йордан Цонев от Движение за права и свободи и Асен Василев от ПП-ДБ „ са неразделни “.

„ Веднъж ПП-ДБ желаят да употребяват целия комфорт на поддръжката на Движение за права и свободи, а различен път – не “, съобщи Бойко Борисов.

„ Днес споделих на Пеевски повече, че не желая никой дружно да идва при мен. Срещите при мен ще бъдат като ги потвърдя и когато желая.

Политическа партия имат цялата власт с 30 депутати, те лека по-лека изпадат.

След като са нечистоплътни в описа си и се възползват най-много от Движение за права и свободи, а споделят, че аз съм ги довел и такова персонално другарство имат, в случай че съм приказвал 5 минути с Пеевски, те са говорили 50 ”, сподели още Борисов.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР