Това е един от най-спорните находки, открити през последните години.

...
Това е един от най-спорните находки, открити през последните години.
Коментари Харесай

Черепът от остров Sealand :Те не искат да знаете истината!

Това е един от най-спорните находки, открити през последните години. Черепът от остров Sealand,повдига голям брой въпроси, на които науката не може или не желае да откри отговор.Черепът от Sealand е открит през 2007 година покрай Ølstykke Дания,от служащи, които заменят тръбите на 100 годишна канализация. До скоро никой не изглеждаше заинтригуван от това изобретение.През 2010 година черепът за първи път е бил тестван във Факултета по ветеринарна медицина на Дания. Изследователите са заключили, че те не са в положение да решат мистерията или да дават нещо, което да изясни на кой тип принадлежи.Тъй като откривателите не са могли да дават повече детайлности, а въпросите за черепа от остров Sealand от ден на ден се натрупат, черепът е изпратен в в Копенхаген. Учените там разкриват,чрез голям брой разбори, че това мистериозно създание е живяло сред 1200 и 1280 година прочие

 Skull 2 596889 - Черепът от остров Sealand:Те не желаят да знаете истината!
В съпоставяне с естествен човешки череп (снимки), черепът от остров Sealand има няколко разлики. Например, очните орбити на черепа са освен по необятни, само че и доста по-дълбоки и закръглени. Размер на очите допуска, че е било нощно създание с великански очи.

 70400025 2439820246258276 360884347873525760 n - Черепът от остров Sealand:Те не желаят да знаете истината!
Интересно е да се означи, че сред жителите на Ølstykke и близките села, от антични времена, са говорили за локална група, наречена “Орденът Lux Pegasus ”, чиято същинска цел е да пази и пази няколко тайнствени предмета – измежду тях е тайнствен череп и няколко устройства, направени от извънредно лек и нечуплив метал.
Въпреки че черепът е сходен на човешки, към момента има няколко разлики, които го вършат неповторим. Повече проучвания водят до опцията черепът на от остров Sealand да принадлежи на извънземно създание, което е живяло на земята. Или, може би е принадлежал на загубен и пропуснат тип антични хора, които са били доста разнообразни в съпоставяне със актуалните.Знанието за нашето минало и такива необясними артефакти,се прикриват настойчиво от учени и религиозни общности.Миналото е мрачно и забулено, повече от всеки път.Те не желаят да знаете ИСТИНАТА!Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР