Това е един най-обикновен случай на измама, а извършителят един

...
Това е един най-обикновен случай на измама, а извършителят един
Коментари Харесай

Психиатърът Веселин Герев за незаконните погребения: Извършителят е завършен психопат


Това е един най-обикновен случай на машинация, а причинителят един най-обикновен приключен умопобъркан, сносно отракан.

Това разяснява в предаването „ Тази заран “ психиатърът доктор Веселин Герев за случаите на открити нелегално заровени тела на хора, които е трябвало да бъдат кремирани. Като причинител полицията е задържа предходната седмица траурния сътрудник Георги Енев.

" Създава една скица, която е работила най-вероятно години наред. Характерно за този вид хора е, че те създават някаква система и са много поредни, даже перфекционистични, колкото и цинично да звучи в последователността на техните дейности и откакто виждат, че нещата се разминават, те не престават да ги практикуват, до момента в който някъде за системата се пропука и бъдат разкрити ", изясни психиатърът.

" Всеки живее със личните си страхове, само че тук страхът е било тотално неглижиран, тъй като виждате, че това е поредност от дейности и причина за това е неприятната организация както на този вид активност, по този начин и на контрола върху компаниите, които я правят ", счита още Веселин Герев.

Според него въпросното действие е опозоряване както на тялото, по този начин и на душата на покойника. " За страдание той го е възприемал като един тип най-обикновена работа и задачата на това е била машинация и персонално облагодетелстване, което е било водещо в тази ситуация ", означи психиатърът.

" Доколкото разбрах за характера на този човек, той е много напорист, на моменти много жесток. Жалко за всички хора, които са получили урни и с праха сякаш на техните близки ", уточни той.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР