Това е един изключително ефективен метод за отслабване. Ниската калоричност

...
Това е един изключително ефективен метод за отслабване. Ниската калоричност
Коментари Харесай

Скоростно отслабване с кисело мляко и цвекло

Това е един извънредно ефикасен способ за намаляване. Ниската калоричност на продуктите е в основата на триумфа. Дори да бъдат използвани в огромни количества, доста биха понижили енергийната стойност на хранителният режим. За един ден ще получите 1000 - 1500 ккал, а това е доста по-малко от естествената дневна норма за повече хора. В същото време диетата излиза много на ниска цена като инвестиция и е по джоба на всеки.
В какво се състои същността на диетата?
По времето, когато спазвате тази диета, яденето на други храни е строго неразрешено. Комбинацията от кисело мляко и цвекло води до бърза загуба на тегло, тъй като тялото стартира потреблението на личните си насъбрани мазнини. Също по този начин има и слабително деяние и няколко дни след започване на диетата червата ще бъдат пречистени от токсините и нездравословните субстанции, а вие ще почуствате лекост. Това разтоварване оказва позитивно деяние върху храносмилането и ще усъвършенства здравето ви. Възможно е да съумеете да свалите цели 5 кг за 3 дни с тази диета!
Уникалната композиция, основана от двата продукта, с изключение на с цел да отслабнете, ще насити организма ви с доста потребни субстанции. Цвеклото съдържа в своя състав: микроелементи - калций, кобалт, фосфор, йод, желязо и други, флавоноиди, пектини и доста витамини - А, B, С, P и доста други. Това огромно многообразие от тези потребни субстанции, ще увеличи защитната функционалност на организма. Поради огромното количество на желязо и витамин Б, диетата с цвекло в никакъв случай няма да провокира анемия. Зеленчукът също по този начин пречиства жлъчния мехур, черния дроб и бъбреците. Премахва отоците и форсира разграждането на холестерола. Подпомага обмяната на веществата. Въобще описът с потребните неща е доста дълъг.
Киселото мляко напълно не отстъпва по потребни свойства на цвеклото. В него има всичко належащо за естественото и вярно храносмилане - белтъчини, мазнини, мастни киселини, въглехидрати, витамини и микроелементи, както и потребен хоилестерол. Диета с кисело мляко възстановява и чревната микрофлора. Ако изпиете една чаша ферментирала млечна напитка, ште получите за дълго време чувство за задоволеност.

Все отново тази диета е строго характерна и не всеки би могъл да я употребява. Не прибягвайте до този способ за намаляване,з в случай че вие имате:
- захарен диабет;
- болести на черния дроб;
- съществени проблеми със сърцето;
 Как да си подквасим сами домашно мляко Как да си подквасим сами домашно мляко
Киселото мляко е една от тези храни, с които България се слави по целия свят. Не съществува чужденец, който да не е опитвал от този спри...
- хронични болести на храносмилателната система като гастрит, язва, колит и други;
- хипотония;
Кои са преимуществата и минусите на тази диета?
- диетата е доста евтина. 
- не изпитвате непрекъснатото възприятие на апетит /всичко знаем какъв брой неприятно е това/
 България желае Европейска комисия да впише киселото мялко и бялото сирене като предпазени артикули България желае Европейска комисия да впише киселото мялко и бялото сирене като предпазени артикули
България изпрати заявки за регистриране на „ Българско кисело мляко “ и „ Българско бяло саламурено сирене “ като За...
- организма елементарно я понася и няма неприятни странични резултати.
- води до бърза загуба на тежестта. Напълно допустимо е да свалите до 7 - 8 кг в границите на една седмица. 
Но диетата си има и свойте дефекти /като всяка друга/. Първо - това е монодиета, която не може да насити организма с всичките му нужни субстанции. Може да бъде рискова за организма, в случай че се пробвате да се продържате към този метод на хранене в продължение на няколко седмици. Може да се появят болки в корема и стомашно разтройство при хора, с по-голяма сензитивност на стомаха. Максимума за потребление на тази диета в тази ситуация е 1 - 2 дни.
Ако досега вие сте към момента новак и в никакъв случай не сте се подлагали на диети, комбинацията от кисело мляко и цвекло е един превъзходен вид, да поставите едно ново начало в живота ви. Правилното хранене и спазването на главните му правила, ще ви оказват помощ да запазите за по-дълго време получения резултат.
 

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР