Това е един естествен и нормален край на една ненормална

...
Това е един естествен и нормален край на една ненормална
Коментари Харесай

Нинова: Това е един естествен и нормален край на една ненормална коалиция

Това е един натурален и естествен завършек на една ненормална коалиция. Тези, които желаеха да се оправят с паралелната страна, се прегърнаха с мафията и предложиха да разделят страната с нея. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова от парламентарната естрада по време на изключителното съвещание на Народно събрание във вторник.

„ Всичко това бе облечено в красиви думи за евроатлантизъм, за висши цели - еврозона, Шенген, ПВУ и по-високо качество на живот. Но се провалиха тотално. Вместо Шенген, получихме мигранти, еврозоната е далечна цел, за качеството на живот да не приказваме, тъй като не проговорихте за промяна в опазването на здравето и други основни ресори. През цялото време спорехте за власт ”, счита Нинова.

Тя изясни, че от самото начало не са се поддали на оферти за присъединяване в сглобки. “Години наред нашата цел е битката с паралелната страна, джуджетата, чекмеджетата и SS клубовете. Така ще продължим и отсега нататък. Мислете по какъв начин ще гласувате на идващите избори, кой съобщи концепциите ви и кой остана правилен ”, прикани водачът на Българска социалистическа партия.

Тя разясни, че Българска социалистическа партия ще поддържат отхвърли на Габриел да е министър председател, няма да вземат участие във втория мандат и няма да одобряват третия.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР