Това е денят, в който вие, след дълго очакване и

...
Това е денят, в който вие, след дълго очакване и
Коментари Харесай

Румен Радев пред абитуриенти в неравностойно положение: Това е денят, в който вие поемате по избрания от вас житейски път

" Това е денят, в който вие, след дълго очакване и огромни очаквания, поемате по определения от вас житейски път ". Това сподели президентът в приветствието си по време на обичайния абитуриентски бал за младежи в неравностойно състояние, съобщи Българска телеграфна агенция.

Събитието е част от благотворителната самодейност на президента „ Подкрепи една фантазия “ и се реализира посредством финансови средства, набрани от дарителска акция.

Сред формалните посетители на събитието са вицепрезидентът, служебният министър-председател Гълъб Донев  Гълъб Донев Гълъб Донев е роден през 1967 година в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София., служебните министри на труда и обществената политика Лазар Лазаров  Лазар Лазаров Лазар Лазаров е роден на 18 март 1970 година в София.   Завършил е УНСС, компетентност, на образованието и науката, на младежта и спорта.

" Радвам се да ви видя толкоз красиви и усмихнати, тъй като това е вашият ден ", обърна се към зрелостниците президентът Радев.

" Поемате по този път в едно доста динамично време, изпълнено с провокации, с трудности, само че и с доста благоприятни условия. От вас зависи – желаят се убеденост, желаят се фантазии, желае се воля и старания, тъй като те са гаранцията за вашия триумф ", добави президентът.

" Няма да спестя, че вашият път дотук е бил обвързван с компликации, от време на време и мъчителен в нежната детска възраст, само че не забравяйте, че това е вашето преимущество по отношение на вашите връстници, тъй като вие сте се научили, знаете по какъв начин да се борите, знаете по какъв начин да се отнесете към всяко затруднение, по този начин, че да го употребявате като трамплин за своите бъдещи триумфи ", означи президентът.

Радев уточни, че доста от зрелостниците към този момент са избрали специалност да стартират сами своя път в живота. " Трудете се почтено, старателно и вашите старания ще бъдат възнаградени ", сподели още Радев. Той поздрави тези, избрали да продължат да учат и добави, че самодейността „ Подкрепи една фантазия “ ще бъде дружно с тях в техния път към знанието и новите светове, които ще се откриват пред тях.

Радев благодари на донорите в акцията.

Президентът показа абитуриентката Минка Кирилова към този момент студент втори курс в Нов Български университет, сбъдвайки фантазията си, като към този момент има издадена стихосбирка.

Чувството да си сбъднал една от своите най-съкровени фантазии е неописуемо, то би трябвало просто да се изживее, показа тя. Искам да ви кажа да преследвате фантазиите си и да вярвате постоянно в тях, без значение от провокациите, пред които ще ви изправи животът. Трудностите са това, което ни построява като персони. Усмихвайте се и ги приемате с усмивка, тъй като те са една опция да покажете както пред себе си, по този начин и пред света, че няма невъзможни неща, сподели Минка Кирилова и добави: „ Летете самоуверено, оставяйте постоянно диря след себе си и в никакъв случай не забравяйте, че всеки край е начало на нещо ново и имайте един изпълнен с доста обич и споделеност полет в живота “.

" Не забравяйте пътят е пред вас. От вас зависи по какъв начин ще го извървите, само че ние гледаме с голяма вяра към вас, тъй като вие сте бъдещето на България ", сподели още Радев и пожела на зрелостниците на „ Добър час “.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР