Това е човек, който е в свободно падане. Той се

...
Това е човек, който е в свободно падане. Той се
Коментари Харесай

Кирил Петков за песента на Лена: Слави Трифонов е компексар и празна опаковка, а Бориславова – лидер

„ Това е човек, който е в свободно рухване. Той се провали като шоумен, като политик, смъкна си личното държавно управление, гласувайки с Движение за права и свободи и ГЕРБ. Оказа се, че е един огромен комплексар. Да тръгнеш да замахваш към жена  - тя е доста мощна, водач, няма да ѝ повлияе. Здравите сили в обществото са там. Обществото удари гръмък пестник назад към Слави и му сподели – ти ставаш една празна опаковка, която ще отиде в кошчето на историята “, разяснява съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков пред Би Ти Ви във връзка песента на сценаристите на шоумена по адрес на някогашната началничка на кабинета на Петков - Лена Бориславова. Според него „ Продължаваме промяната “ се е обединила зад Лена.

В последните дни римейка провокира вълна от бурни реакции по обществените мрежи.

Самата Бориславова съобщи, че ще съди екипа на Слави Трифонов поради обидната ария.

Съпредседателят на Политическа партия прикани техните съперници да дават всичко, което ги тормози на ДАНС и прокуратурата. Така се изчиствал терена. Според него последните три месеца били прекарани „ в пояснения по „ подправени изказвания с огромна повторяемост, с цел да не може да се излезе във значимите неща “. Той изясни, че се били преборили да няма цялостно затваряне на централите.

„ Нашата теза е, че в случай че се направи дружно с Гърция и Румъния и те кажат, че тези централи били значими за района, трите страни имат късмет ”.  

Съпредседателят на Политическа партия поздрави всички спасителите и бил благополучен, че до края на януари щяло да има медицински хеликоптери.  Петков съобщи, че през вчерашния ден се огледал в пленарната зала и видял, че няма въпроси или критика  към техните политики в декларацията. 

„ Тези цели не желаеме да ги дискутираме ” – най-малко това да ни бяха споделили, счита той. Политическа партия ще върнат мандата на Радев в понеделник – 9 януари. „ Готови сме да предадем декларацията като основа на идващите “, уточни Кирил  Петков.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР