Това е част от разказа на Светослав Витков - вокалистът

...
Това е част от разказа на Светослав Витков - вокалистът
Коментари Харесай

Светльо Витков от ”Хиподил” оцеля след тежка катастрофа

Това е част от описа на Светослав Витков - вокалистът на именитата група " Хиподил " и водач на партия " Глас национален ". Музикантът оцелява по знамение при тежка злополука на Околовръстното преди единствено два дни, която печално подсети на случая, при който почина журналиста Милен Цветков.

Ето и целия роман:

" Събота в среднощ, карайки със съобразена скорост от към 80км./ч, поради пътната конюнктура, колата, в която се возих, бе връхлетяна от друга машина с гневна скорост:
Удар откъм гърба, завъртане, удар в стената, още веднъж въртене и удар в мантинелата, нов удар странично от същата машина, ново въртене и удар в стената.

Около 300 метра удари, въртене и влачене… и 5 метра смляна мантинела.

Това, че не бях с колан и бях спуснал леко седалката обратно, в тази ситуация, ми избави врата от строшаване, само че изхвърчах обратно в тавана, след това паднах някъде на задната седалка, след това отново в тавана и не знам още къде...

Тъкмо си помислих, че всичко свърши и последва нов мощен удар, при който съумях да се запъна с ръце и крака… мина цяла безкрайност до момента в който всичко свърши с удар в стената.
Оцеляхме по знамение. Без забележими тежки пострадвания.

След като съумях да изляза, видях бял джип Мерцедес ML и един юноша, който се вайкаше и споделяше, че си е блъснал главата.

Идеше ми да го разкъсам на части, само че се въздържах. Обясняваше несвързано по какъв начин му отказали спирачките…

На влажен път, при температура 5 градуса, покрай замръзване, да караш най-малко със 160 км. в час., при ограничаване 80 и да удариш кола в междинната лента…Сигурно е от спирачките, а наглецо?

Следва: Обаждане на 112 с упоменаване, че няма жертви. От КАТ пристигнаха бързо, знаейки, че сме живи, само че с удивление, че сме без контузии, свършиха професионално работата, а колата за спешна помощ дойде за 10-Тина минути. Никакви забележки към КАТ и Бърза помощ. Респект.

След към час и половина протоколи, проби за алкохол, застраховки, пътна помощ и т.н…
Младежът, водач на джипа, си потегли с бодра стъпка.

Искам да Ви попитам, уважаеми, по този начин ли си потегля един човек, евентуален палач? С протокол от ПТП и застраховка, с която ще се изплатят смачканите ламарини, които нямат никаква стойност спрямо човешки животи, които по знамение не е лишил?

Вчера бях аз, а на следващия ден може да сте вие, вашето дете или родител, или всички дружно!
Няма опрощение за такова държание на пътя!

Младежи и девойки с мощни коли, които се усещат крале на пътя и могат да опитат да убият всеки, който им се изпречи, а, в случай че не успеят… да си тръгнат необезпокоени и безнаказани, в случай че няма тежки контузии или починали???

Ето по тази причина не претърпявам чалга-мутренската просвета, тъй като сътвори такива “герои”: надути, нагли и безотговорни същества, без почитание към непознатите права и живот!
Така че стоя с цялото си създание зад идеята:

Да няма такива евентуални убийци по българските пътища и смяна в закона за придвижване по пътищата, която да е безмилостна към такива.

Именно, тъй като пребивавам нов живот от през вчерашния ден, Благодарение единствено на Божията благосклонност, може би по тази причина съм непокътнат жив: Заради идеите и борбата… тъй че, няма да има отричане! ".

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР