Това е България! Наведена, обезчестена, унизена.… лишена от перспектива колония.

...
Това е България! Наведена, обезчестена, унизена.… лишена от перспектива колония.
Коментари Харесай

Страхил Ангелов: Това е България! Наведена, обезчестена, унизена…. лишена от перспектива колония

„ Това е България! Наведена, обезчестена, унизена.… лишена от вероятност колония. Унижението е към този момент тотално и колониалния статут на България се приема за нещо изцяло обикновено и естествено, а политици и висши служители се надпреварват да го удостоверяват пред всеки изпречил се на пътя им представител на метрополията, пък бил той и от третия ешалон. “ Това написа във фейсбук политикът Страхил Ангелов.

SafeNews разгласява целия текст без редакторска интервенция.

Губернаторът Кенет Мертен, който за пред необятната аудитория се подвизава като дипломат на Съединени американски щати в България, събра на конференция основния прокуророр Сарафов и шефа на ДАНС Тончев, с цел да ги инструктира публиччно по кои случаи да работят и по кои не!

Унижението е към този момент тотално и колониалния статут на България се приема за нещо изцяло обикновено и естествено, а политици и висши служители се надпреварват да го удостоверяват пред всеки изпречил се на пътя им представител на метрополията, пък бил той и от третия ешалон. В момента, в който им се мерне бледолик пред премрежените от слугинско усърдие погледи, незабавно се хвърлят в краката му.

Страхил Ангелов: Това е България! Наведена, обезчестена, унизена…. лишена от вероятност колония 27.06.24 09:24 Грузия изненадващо победи Португалия 27.06.24 09:22 Красимир Каракачанов: Северномакедонците се възползват от политическата неустойчивост в България 27.06.24 09:11 Горан Благоев за SafeNews: Николай е подмолният патриарх 27.06.24 09:08 Опит за държавен прелом в Боливия – какво се знае за обстановката (ВИДЕО) 27.06.24 09:06

Мертен, напълно в унисон с положителните остарели обичаи от времената на „ Дивия запад “, разгласи премия за главата на Ружа Игнатова и сведе дилемите на държавното обвиняване и родното ФБР. Преди години тези неща се случваха настрана от публичното внимание, а в този момент към този момент всичко е демонстративно и назидателно. Зависимостта и десуверенизацията на България не се прикриват и за изложени на показ, с цел да може да е ясно кой „ командва “ парада.

Естествено господин Мертен се интересува от придвижването по избрани следствия, които са му спуснати като предпочитани от Вашингтон, а ширещата се корупция и безвластие у нас ни минимум не го вълнуват. Единствено беше пропуснал да привика на конференцията и представител на „ самостоятелния “ български съд. Можеше да предложения ортака на Сарафов и водещ до скоро брокер в правосъдната ни система Пепи Еврото – той би му подсигурил едно или друго решение, според спуснатите инструкции.

Интересно по кое време българският дипломат във Вашингтон ще събере основния прокурор на Съединени американски щати и шефа на ФБР на конференция, с която да ги подкани да поработят малко по милиардите натъпкани в подконтролни на „ велика Америка “ овшорни зони от български олигарси и участвалите в престъпния преход политици? Разбира се НИКОГА!

Това е България! Наведена, обезчестена, унизена…. лишена от вероятност колония.

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

Още вести четете в: Коментари За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР