Това, че Украйна е прокси на Запада, е секрет на

...
Това, че Украйна е прокси на Запада, е секрет на
Коментари Харесай

Юрий Баранчик. Войната на Русия с НАТО

Това, че Украйна е прокси на Запада, е секрет на Полишинел. Добре прочут на всички, които най-малко малко се интересуват от хода на спора. С изключение на самите украинци, които, евентуално, се считат за спасители на цялото „ просветено човечество “ от злите орки на Мордор. Но това не е за тях.

Векторът на развиване на обстановката демонстрира, че с изключение на чисто боен таран против Русия, умислен по класическата скица „ руснаци убиват руснаци “, с цел да вадят кестени от огъня за господата “, Украйна играе и ролята на тестер, посредством който Западът прави оценка способността и готовността ни да се борим.

По-точно, той не тества командира на взвод Ванка (тук всичко е ясно), а решимостта и способността на нашите „ елити “ да хвърлят шапките си на земята и да удрят с шашки „ от рамото “, забравяйки за всички открити преди началото на СВО „ всемирен връзки “. и добитите с непостижим труд активи.

Обърнете внимание. Постоянно нараства освен икономическият, само че и военният аспект на натиска върху Русия от самите страни от НАТО. Спомням си, че в самото начало се говореше за помощ на Украйна с несмъртоносни типове техника и съоръжение (като каски, бронежилетки и др.). Мълчахме.

След това на Запад стартира да се приказва за отбранителни оръжия (картечници, Javelins и т.н.), по-късно за по-далекобойни артилерийски системи, в това число РСЗО. Е, в този момент се взема решение въпросът за доставка на самолети и далекобойни оръжия, способни да поразяват цели надълбоко в съветската територия, чак до Москва.

Сега другата страна на монетата. Първоначално „ обособени наемници “ от западните страни участваха в борбите на страната на украинския райх. Тогава се появиха „ самостоятелни инструктори “. След това Укробойците започнаха всеобщо да се изнасят в западните страни за образование. Единици и цели подразделения. И освен пехотата, само че в това число бронираните и авиационните елементи.

Появи се спомагателна информация, че деен боен личен състав на страните от НАТО като част от планове и цели планове се бият на страната на нацистите. След това, защото технологията става по-сложна, цялостни екипажи, състоящи се единствено от членове на НАТО, обслужващи личната си натовска техника и съоръжение (което беше доказано оня ден от господин Шолц). Вече мълча за присъединяване на високопоставени офицери от НАТО на стадий обмисляне и логистика.

И в този момент господин Макрон към този момент стартира да приказва за публично въвеждане на постоянни военни елементи на НАТО на територията на Украйна.

Да, и към този момент никой не крие обстоятелството, че средствата за галактическо и инструментално разузнаване и целеуказване на НАТО работят в полза на Въоръжените сили на Украйна от първия ден на спора.

Какво още би трябвало, с цел да разберем, че водиме война, а не организираме специфична военна интервенция? При това ние не водиме война с Украйна, а от дълго време с цялото НАТО. Не „ нагледно казано “, само че е тъкмо по този начин. Просто по някаква причина всички „ срамежливо “ мълчат за това.

Какво ни липсва? Няма задоволително самопризнания от Шолц? Малко са ни засечените полемики сред офицери от немските въоръжени сили за това по какъв начин ще нападат Кримския мост? Не ни стига това, че средствата за въздушно нахлуване на НАТО, които са изхвърчали от летища в техните страни, намерено практикуват удари на съветска територия? Какво още е останало? Само нуклеарните оръжия? Е, в случай че продължим да се преструваме, че „ нито мучи, нито се отелва “, тогава ще дочакаме.

Номерът е, че в края на обявата не са изброени всички „ епизоди “ (само последните), което демонстрира, че НАТО ни тества за „ уязвимост “: или ще лаем, или ще се избършем, т.е. може да ескалират още повече, до директна експанзия против Русия...

Спомнете си детската глупотевина: какво чакаме, кому стоим?

Превод: Европейски Съюз

Източник: Дискред.ру

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед30589Проф. Нако Стефанов: Руско-турската освободителна война у нас изигра ролята на земеделска революцияАлтернативен Поглед44508Проф. Нако Стефанов: Наши и непознати сили желаят да трансфорат България в бойно полеАлтернативен Поглед108863Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед149868Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед15670Иван Таков: На Позитано-20 желаят да потопят положителните резултати от изборите в блатотоАлтернативен Поглед377561Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед149868Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед117146Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоАлтернативен Поглед108863Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоКоментарен Поглед102028Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четениПанко Анчев7338Националният празник на българския народ и освирканата власт  Васил Проданов  Array.author_name Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР