Това че няма бюджет, не е краят на света. Има

...
Това че няма бюджет, не е краят на света. Има
Коментари Харесай

Прогноза: Този парламент няма да излъчи редовно правителство

" Това че няма бюджет, не е краят на света. Има си процедура да се продължи остарелият бюджет. Ще мине и тази зима и ще преодолеем проблемите ", разяснява някогашният министър на енергетиката Мирослав Севлиевски пред Нова телевизия.

" Политиците би трябвало да схванат, че е извънредно време да вършат неща, които са потребни за хората. Спасението е в границите на Народното събрание ", сподели още Севлиевски.

Бившият министър подлага на критика Корнелия Нинова поради опълчването й на пазаруването на нови бойни самолети.

" Самолетите са инвестиция в бъдещето на внуците и пенсиите могат да почакат ", сподели Севлиевски.

" Министерство на финансите сбърка. Прави вид с повдигане на пенсии и видяха недостиг от 6% и се уплашиха. Направиха нов вид с недостиг 3%, уплашиха се и от него. И взеха решение да не вършат нищо ", сподели пък някогашният народен представител и зам.-министър на финансите Георги Кадиев.

" Социалната политика е неверна, тъй като дава на всички еднообразно. Не всеки родител има потребност децата му да имат безвъзмездни учебници. Не всички имат потребност да получават 25 ст. на бензиностанцията и не всички компании имат потребност да получават обезщетения за тока ", разяснява още Кадиев.

Според икономиста Евгений Кънев няма да има задоволително време и даже изпитание от страна на специалисти да се прави нов бюджет.

" Сигналите на служебните държавни управления дават повече сигурност от постоянните ", сподели пък Добрин Иванов от Асоциацията на индустриалния капитал в България.

Събеседниците обаче бяха на мнение, че този парламент няма да излъчи постоянно държавно управление.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР