Това, че България се е отказала от руски газ, е

...
Това, че България се е отказала от руски газ, е
Коментари Харесай

Асен Василев: В най-лошия случай за цената на газа сме свили поскъпването до 10%. В най-добрия може дори да поевтинее

Това, че България се е отказала от съветски газ, е неистина.

Русия едностранно приключи осъществяването на контракта. Защото не се съгласихме на смяната му.
✅ Говорили сме с „ Лукойл “ какво би означавало прекъсване на петролните доставки. Те към този момент работят с 50% съветски нефт и 50% – неруски. При протест, могат да работят напълно с неруски.
✅ Ако госпожа Йотова знае нещо за корупция, да го съобщи на прокуратурата. А политиката в страната се води от държавното управление, а не от вицепрезидента.
✅ За Данък добавена стойност обсъждаме два разнообразни метода – за диференцирани ставки и посредством целева помощ за уязвимите групи. Има оферти от всички партии, по тази причина дано го решим в обединението.
✅ Таваните за цените постоянно водят до дефицити. А това е най-прекият път към повишение на цените и деформиране на пазар.а
✅ Не замразяваме за 3 година минималната заплата. Договореното със обществените сътрудници е оптималният застрахователен приход и минималната заплата да са % от междинната. Има няколко разновидността за пенсионна промяна, чакам да стартира разискването им.
✅ Русия няма да победи и ние би трябвало да помогнем на страната, която е жертва на нейната експанзия, да завоюва. Това е позицията, която мощно се надявам господин Радев да изрази.
Пред в. „24 часа“ вицепремиерът и министър на финансите Асен Василев разяснява настоящите тематики. Вижте цялото изявление ⬇ https://www.24chasa.bg/mnenia/article/11505187
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР