Това без съмнение беше най-необикновеният момент в живота й. Но

...
Това без съмнение беше най-необикновеният момент в живота й. Но
Коментари Харесай

Лъжата от пет думи на кралица Камила по време на коронацията, засягаща притеснената сестра

Това без подозрение беше най-необикновеният миг в живота й. Но кралица Камила изглеждаше спокойна и ведра в деня на кралската коронация.

Тя се беше погрижила фамилията и най-близките й другари да са начело и в центъра, до момента в който беше коронясана дружно със брачна половинка си, крал Чарлз III, в Уестминстърското абатство. Маркизата от Лансдаун, доверена довереничка и близка другарка, и Анабел Елиът, по-малката сестра на Камила, получиха значимата – и доста забележима – роля на придружители на кралицата.

Това означаваше, че интериорният дизайнер Анабел беше до Камила през целия ден - и имаше невиждан взор зад кулисите на събитията от стените на Бъкингамския замък.

В новата си книга Чарлз III: Нов крал, нов двор. The Inside Story, създателят Робърт Хардман споделя покъртителен миг сред сестрите, който се случи в Мраморния кулоар на двореца, до момента в който Чарлз и Камила се готвеха да заминат за Уестминстърското абатство. Това беше първият път, когато кралят видя брачната половинка си...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР