Това беше тренировка, която бившият министър на отбраната Бен Уолъс

...
Това беше тренировка, която бившият министър на отбраната Бен Уолъс
Коментари Харесай

Бившият министър на въоръжените сили Джеймс Хийпи казва, че Обединеното кралство трябва да се подготви за война, въпреки че е „много далеч назад“

Това беше подготовка, която някогашният министър на защитата Бен Уолъс настоя, „ с цел да накара хората да слязат до бункера, с цел да могат да видят каква ще бъде тяхната работна среда по време на война ", написа господин Heappey в публикация за Sunday Telegraph.

" В последна сметка, много депресиращо, бяха единствено министрите на защитата, висшите военни офицери и Министерството на защитата (Министерство на чиновници на отбраната), които са взели участие. "

Това беше тъпо, тъй като учението " щеше да разкрие какъв брой остарели са доста от нашите процедури в този момент ", сподели господин Heappey, който.

Неговата изобличителна интервенция пристигна, откакто Sky News тази седмица разкри, че държавното управление е мобилизирало своя народ и промишленост във война макар възобновените закани от спор.

Изображение: В поредност - наречена Готови за война? - Sky News изследва до каква степен Обединеното кралство е квалифицирано за опцията от въоръжен спор

Длъжностни лица започнаха да създават междуправителствен „ проект за национална...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР