Това беше най-трудното решение в живота ми, не е взето

...
Това беше най-трудното решение в живота ми, не е взето
Коментари Харесай

Виктория Василева: Не съм чувствала липса на комуникация със Слави Трифонов

Това беше най-трудното решение в живота ми, не е взето под влияние на страстите, тъй като в този случай води последици за мен, само че и за всички хора, които оставям. Това съобщи в студиото на Би Ти Ви Виктория Василева, която напусна първо Има Такъв Народ, а по-късно разгласи, че излиза и от Народното събрание.

Това решение е премисляно доста по-дълго време, още преди отдръпването на министрите на Има Такъв Народ, само че не съм го показвала обществено. Но пък първо го споделих с сътрудниците си от ПГ на Има Такъв Народ, посочи Василева.

Тя показа, че илюзиите си почнала да построява когато почнала да приема мечтаното за действително. Но по-късно трябвало да кажа стоп на това.

Има Такъв Народ е част от илюзията, само че всичко, което се случваше в Народно събрание стартира да ме обърква каква е посоката, какъв е пътят. Но взех решение да напусна и Народното събрание беше поради това, че умората надви. Когато работиш в доста напрегната среда, в коалиция с разнообразни партии, при всяко едно решение или стъпка, полагаш големи старания, тъй като те изискват единодушие, изясни някогашният народен представител от Има Такъв Народ.

Виктория Василева показа, че със Слави Трифонов си приказва по оперативни тематики. И в никакъв случай не е чувствала липса на връзка с него.

Искам да се откъсна от окото на бурята, желая да се върна към естествения си живот, тъй като имам много работа за приключване. Защото и дебатът в Народното събрание е редуциран на доста ниско равнище. Защото не са значими думите, а това което правиш, уточни като причини за решението си Василева.

На въпрос има ли късмет да имаме държавно управление при тази обстановка у нас, тя бе сбита: Виждам късмет да се сформира държавно управление. Разделението не е в полза на обществото.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР